GIRL

Editors Pick: De november-favorieten van Anouk

9 november 2016

EDITORS PICK ANOUK

Mijn Editors Pick van deze maand staat natuurlijk in het teken van de aankomende feestdagen. De Sint is gister ons land binnen gevaren, dus wat mij betreft kunnen we wel zeggen dat de feestdagen-periode losgebarsten is. En bij feest denk ik aan glitter en glam! De maanden november en december zijn echt bij uitstek dé maanden om lekker veel sparkling outfits te dragen. De glittermaillots mogen de kasten weer uit!

OUTFIT

Het jurkje van Like Flo is werkelijk geweldig, klassiek zwart, met een mooi uitlopende rok en een leuke glinsterende tekstprint voorop. De tailleband is bezaaid met glitters, dat maakt hem nog eens extra feestelijk!
Wij combineren de jurk met een zilveren glittermaillot van de H&M. Deze maillot is zacht van binnen en sparkling van buiten. Lees hier de blog nog eens na.
Om de outfit wat stoerder te maken, draagt Benthe het denimgiletje Pofu van Dutch Dream Denim en gave lakleren boots van Nik&Nik.

ACCESSOIRES

Uiteraard is de outfit niet af zonder accessoires, de verenhaarband met pailletjes van LE BIG geeft het geheel een eigenwijze touch en de prachtige armband van KAYA sieraden mag natuurlijk ook niet ontbreken! En wat is een dametje zonder tasje? Deze gave van Catseye shop je bij de stenen en online shop SoMuch.nl. (aanrader!)

SHOPPEN

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply