Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS

TOM-DU voor vrolijke modebewuste meisjes!

22 maart 2018
streeprok

VIER DE LENTE!

Mijn eerste kennismaking met TOM-DU dateert alweer van een aantal jaar geleden. Mijn lieve vriendin S. gaf een kledingparty waar dit merk werd verkocht. Als echte Shopaholiek kocht ik natuurlijk een aantal items en mijn kinderen hebben hier veel plezier van gehad! Hoe leuk is het dat dit hippe kleurrijke merk nu voor Shopaholiek weer mijn pad kruist.

TOM-DU bestaat alweer 25 jaar en heeft collecties voor zowel jongens als meiden. Benthe laat jullie vandaag een mooie set uit de nieuwe zomercollectie zien. Alle items uit deze collectie hebben hippe meisjesnamen. Wij kozen voor rok LYNN in combinatie met de gele top ISA. De zwart/witte streeprok is uitgevoerd in een midi-lengte en valt mooi smal, als een comfortabele kokerrok. Want daar staat TOM-DU om bekend, de kleding is mooi, maar is daarnaast ook erg draagbaar en comfortabel. Kinderen moeten tenslotte kind kunnen zijn en naar hartenlust kunnen spelen en bewegen. Benthe vindt de rok erg fijn zitten, de tailleband zit precies goed, hij knelt niet, maar is ook niet te wijd. Dit zorgt voor een optimale pasvorm.  De gele top valt gelijk op door de brede ruche op borsthoogte. Lekker girly en helemaal van nu! Het geel combineert mooi met het monochrome rokje, ik krijg er een instant lentegevoel van!

FACTS

  • Normaal gesproken wordt TOM-DU alleen verkocht via home kledingparty’s, maar ter kennismaking kunnen Shopaholiek volgers het setje wat Benthe jullie laat zien, direct bestellen via de mail-link onderaan dit blog.
  • Benthe is 122 cm en draagt zowel de gele top als de streeprok in maat 128/134. Van de rok heeft ze deze maat echt nodig, de top had wellicht in een maatje kleiner ook gepast.
  • De kleding van dit merk is goed betaalbaar en prettig voor je portemonnee. Het shirtje kost €19.95 en de rok €24,95.
  • De sparkling sneakers zijn van LE BIG.
  • TOM-DU mixt super met de zomercollecties van andere merken, kijk maar eens naar de fashiontips onderaan dit blog.

SHOPPEN

Zoals gezegd kunnen jullie deze set direct bestellen zonder party, stuur hiervoor een mail naar info@tom-du.nl met daarin je adresgegevens en de gewenste maat.

Lijkt zo’n kinderkledingparty je wel wat? Meld je dan aan als als gastvrouw en geef een party in je eigen huis!

ANOUK

streeprok

streeprok

streeprok

streeprok

streeprok streeprok

streeprok

streeprok

Het TOM-DU streeprokje matcht perfect met bijna alle bovenstukken uit de collectie van Ninni Vi! Kijk hierboven maar eens naar de combi met het blauwe A-lijn shirtje. Hieronder zie je nog veel meer fashionideetjes. En ik kon nog wel even doorgaan eigenlijk, wat een ideale items om mee te mixen & matchen zijn dit!

streeprok

Linksboven: Spijkerjasje Vingino, top Retour, haarband Ninni Vi, pantersneakers EB Shoes

Rechtsboven: Shirt en kniekousen Ninni Vi, Pet Nik&Nik, schoenen EB Shoes

Linksonder: Shortje en kniekousen Br@nd, zonnebril LE BIG, ketting Klick-!T, sneakers EB Shoes

Rechtsonder: Salopette Dutch Dream Denim, sandalen Birkenstock, hoedje LE BIG.

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply