Angelique KIDS FASHION

Trend deze winter: de coltrui.

25 oktober 2018
evavingino

We zien deze herfst en winter veel coltruien. Coltruien zijn hip en buiten dat het een trend is zijn ze ook lekker warm als het eindelijk eens wat kouder gaat worden. Leuk om ook eens te kijken of een bobje leuk zou staan bij Eva, dat is namelijk ook een trend: je haar in je coltrui houden, maar goed: voor kinderen natuurlijk niks.

We zien turtlecolletjes, dubbele collen, opstaande geruffelde collen: het kan allemaal en er is zit dus altijd wel een variant bij waar jouw dochter blij van wordt. Of jijzelf. Vingino heeft in deze collectie een prachtige rode kleur col, die voor mij een beetje “gucci” aandoet door het kleurgebruik en het niet doorsnee gevormde lijfje. Het mag allemaal weer wat wijder en luxer qua stoffen. Glimmend, kleuren, we zien het steeds meer terugkomen in het straatbeeld. Ook voor de kinderen.

Deze toffe knalrode coltrui, in een katoen- en viscosemis,  met accentstrepen in glittergroen en zwart staat helemaal top op deze “nette” zwarte broek van Vingino.  De glanzende stof geeft de broek een classy look en door de tapered fit zit ‘ie ook nog eens superlekker want het stofje voelt heerlijk aan op de huid. Met kerst style je deze broek bijvoorbeeld af met een mooie witte blousje en klaar ben je. De broek is er echt eentje om te onthouden!  De trui ook eigenlijk :). Ik vind zelf bij meisjes broeken altijd erg tof staan, zeker als je een goed model te pakken hebt vind ik dat een outfit direct een stoere touch geven. Koop broeken dan ook liever niet te ruim, want dan sla je de plank eigenlijk volledig mis. En echt: het hoeft niet altijd een spijkerbroek te zijn. Gelukkig zien we steeds vaker toffe broeken voor meisjes.

Extra tip: Tijdens het shoppen viel mijn ook ook nog op een meisjes pyjama: Vingino heeft echt hele fijne pyjama’s van lekkere zachte stof en ze sluiten mooi aan.

De collectie valt goed op maat. Eva van ca. 128 cm draagt de broek in maat 128. Het coltruitje heb ik iets ruimer genomen in maat 140. De schoenen die Eva draagt zijn van RedRag , maar zijn uit de wintercollectie van 2018. Die kon ik nog lekker in de uitverkoop op de kop tikken.

Wil je meer blogs van mij lezen? Klik dan even hier. Ook op Instagram kun je mij volgen.

img_0539

Een bob bij Eef, ook leuk 🙂

img_0552

Nee geintje, natuurlijk hebben we het er niet afgeknipt. Al twijfel ik wel eens…..

img_0558

img_0575

Ik krijg echt een “Gucci” gevoel bij deze trui.

img_0577


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply