Annemarie GIRL KIDS FASHION

Wild and Gorgeous, ken jij dit merk al?

3 juni 2018
Wild and Gorgeous

VOOR WILDE JONGENS EN MOOIE MEIDEN

En natuurlijk is Wild and Gorgeous ook voor wilde meiden en mooie jongens. Dit merk is weer een nieuwe in de serie, ken jij dit merk al? Vorige week lieten we Plumeti Rain zien (je vindt dit blog hier) en nu is het Engelse Wild and Gorgeous aan de beurt. Vind je het leuk om nieuwe merken te ontdekken of hou je liever vast aan een aantal persoonlijke favorieten?

Wild and Gorgeous

Wild and Gorgeous is ontstaan uit het gevestigde merk Ilovegorgeous. In september 2016 begonnen Lucy Enfield and Sophie Worthington met dit nieuwe merk van grote klasse. Ze vieren met hun collectie hun liefde voor mode. De ontwerpen zijn klassiek met een moderne twist. Ze maken gebruik van bijzondere stoffen, texturen en details. Lucy en Sophie vinden hun inspiratie tijdens het reizen, terwijl ze over marktjes lopen of door tijdschriften bladeren. Maar ook als ze terug denken aan hun jeugd in de jaren ’60 en ’70. Een vleugje verleden willen ze hun ontwerpen meegeven, maar wel met een moderne touch. Origineel, cool en speels, dat is Wild and Gorgeous.

Shoppen en maatadvies

De complete collectie van Wild and Gorgeous kun je shoppen op hun eigen website. In Nederland is dit merk bijvoorbeeld verkrijgbaar bij de geweldige shop Labels For Little Ones, zij verkopen beide jurkjes die Linde draagt en de sale is begonnen. Wild and Gorgeous werkt met dubbele maten. Linde is nu 131 centimeter en draagt maat 8/9 jaar (128/134). De jurkjes zitten perfect! Bij de roze jurk draagt Linde gouden sandaaltjes van Salt Water Sandals, deze shopte we bij Hippeschoentjes.be. Deze shop is echt een aanrader als je op zoek bent naar een origineel schoentje of sandaaltje. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij deze shop hoog in het vaandel.

July Crush Dress

Linde wordt in september al weer negen en draagt niet vaak roze meer, maar deze prachtige jurk konden we niet weerstaan. De jurk heeft een katoenen onderlaag met daaroverheen een transparant laagje waarbij de stof bewerkt is met kleine vierkantjes die een mooie structuur aan de delicate stof geven. De jurk heeft een bijzondere en hoog gesloten halslijn. Om de hals loopt een gouden bandje en de roezel randjes zorgen voor een super romantisch effect. De jurk draagt de naam July Crush Dress en verliefd zijn wij zeker op deze jurk. Mocht roze toch te zoet voor je zijn, maar je crusht wel op dit model? Bekijk dan de zacht blauwe variant eens. Linde is met het warme weer al naar school gedaan in deze jurk en hij is daar stevig genoeg voor en ondanks de hoge sluiting in de nek draagt de jurk heerlijk luchtig met warm weer.

Scroll verder naar onderen om nog een jurk te zien!

Wild and GorgeousWild and GorgeousWild and GorgeousWild and GorgeousWild and GorgeousWild and Gorgeous

Sunset Flower Dress

Bij dit jurkje vielen we voor het fijne bloemenprintje, ik kreeg er iets het Bengh gevoel van. Zijn er nog fans van dit merk in the house? Daarnaast passen deze groen, blauwe tinten zo mooi bij Lindes ogen. En ook deze jurk heeft weer een bijzondere halslijn met een zilveren bandje. Daarin zijn ze bij Wild and Gorgeous echt sterk, het ontwerpen van jurken, rokjes en topjes met een apart en speciaal model. De jurk heeft een katoenen onderlaag met daaroverheen een transparante laag stof. Het A-lijn model valt heerlijk luchtig om Linde heen. Onderaan de jurk zit een roezelrandje dat afgewerkt is met een subtiel randje kant. Bij deze jurk draagt Linde zilveren veterschoenen van het merk Rollie.

Wild and GorgeousWild and GorgeousWild and GorgeousWild and Gorgeous

#sponsored post

 

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply