GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW LIKE FLO – derde levering

20 april 2020

Go out with Flo! 

Week 6 van de ‘intelligente lockdown’. Het is een zware periode voor iedereen maar wat boffen we met het weer! Het had ook hele dagen kunnen regenen. Okay, we mogen niet massaal naar de bossen of naar het strand maar genieten in eigen tuin of wandelen met je gezin mag gelukkig wel. En met die prachtige outfits die we nu al volop kunnen dragen, krijgen we toch een heerlijk lente gevoel. Afgelopen week kwam de derde en laatste levering van het mooie Like Flo uit. Vandaag laten we twee complete outfits uit deze kleurrijke levering zien. Kijk je mee?

Er hangen al diverse outfits van de eerste twee leveringen van Like Flo in de kast en gelukkig hebben we dankzij het mooie weer die outfits al regelmatig kunnen dragen. Ondanks het thuiswerken en het thuisonderwijs, kleden we ons elke dag gewoon aan. Daar voelen we ons toch het beste bij. Natuurlijk kiezen we wel voor fijn zittende kleding maar we lopen zeker niet in pyjama. Daarnaast hebben we meer tijd voor klussen in huis. Zo hebben alle keukenkastjes al een schoonmaakbeurt gekregen en zijn de kledingkasten ook omgezet naar de voorjaars- en zomergaderobe.

En al hangt er al heel wat in de kast, toch zijn er in deze derde levering van Like Flo weer items die we niet kunnen weerstaan! Als eerste laten we jullie een rood ribjurkje zien. Direct bij het aantrekken roept Bente: ‘oh, wat zit deze jurk heerlijk’. En dat komt door het super zachte ribstofje. Bij dit jurkje zit een multicolor riem met drukknoopsluiting. De riem kun je op twee standen sluiten dus deze zit nooit te strak of te los. Door de animal print strook op de voorkant én de elastische tailleband krijgt de jurk een unieke uitstraling. Bente is 144 cm en draagt deze prachtige rode jurk in maat 140.

De tweede outfit bestaat uit een rokje en een top. Het Like Flo camel leatherlook rokje komt uit een eerdere voorjaarslevering. Camel is dé kleur van zomer 2020. Door de neutrale kleur is deze rok gemakkelijk te combineren met veel tops uit de collectie, zoals met dit nieuwe streep ribtopje uit de derde levering. Het is een heel zacht shirt met korte mouwen en een boothals. Ik ga deze top ook zeker combineren met onze rode flaired broek van Like Flo. Bente draagt de top en de rok in maat 140.

Shoppen: Beide Like Flo outfits zijn zowel online als in de stenen winkels verkrijgbaar. Klik hier voor de verkooppunten.

Sneakers: De sneakers zijn van het hippe Braqeez. Super comfortabel en heel makkelijk te combineren. Lees de review hier nog even terug. Je shopt de Braqeez Alba Alex sneakers hier. Liever even passen in een stenen winkel, klik dan hier voor de Braqeez verkooppunten.

Wat is jouw favoriet uit een van de drie Like Flo leveringen?

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Outfit 2:

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Braqeez

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Like Flo

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply