Hanneke TIPS

Braqeez en Bunnies outlet!

8 maart 2017

GOEDE KWALITEIT SCHOENEN VOOR EEN MOOIE PRIJS

Kinderschoenen zijn meestal behoorlijk duur in aanschaf. Ze zijn er wel goedkoop, ik koop heus weleens een paar gympen voor een heel laag prijsje maar het is algemeen bekend dat het belangrijk is dat kinderen vooral op goede, stevige schoenen lopen. En dan heeft je kind een paar mooie schoenen, zitten ze na 2 maanden ineens al te krap! Of ze zien er na een week al een stuk minder mooi uit. Herkenbaar? Dan is het fijn als je voor minder geld toch de juiste, goede schoenen kunt aanschaffen. Het is vaak lastig om in de sale de maat van je kind voor het jaar erop in te schatten. Hoe fijn is het dan dat Braqeez en Bunnies een outlet shop hebben waar je de schoenen van een jaar eerder voor een fijne prijs kunt kopen?!

Vanwege het grote aanbod aan kinderschoenen kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Een aantal merken heeft echter al jarenlange ervaring met het produceren van kinderschoenen van goede kwaliteit. De schoenen van Braqeez en Bunnies horen daar zeker bij! Mijn kinderen lopen er regelmatig op. Ze zitten lekker, blijven lang mooi en zijn ook nog eens goed voor de voeten. De schoenen van Bunnies en Braqeez zijn er al vanaf de kleinste maten voor kindjes die net beginnen met lopen maar ook voor tieners is er van Braqeez een gave collectie.

In de outlet shop is er nog een hoop keus in behoorlijk veel maten! Zeker de moeite waard om regelmatig te bezoeken. Zelf vind ik het altijd heel leuk om een outfit helemaal af te maken met een paar gave sneakers of sandalen. En ik hou er bovendien van om voor elk kind meerdere paren te hebben om regelmatig af te kunnen wisselen. Jij toch ook?

Waar te koop?

Nieuwsgierig geworden waar je die gave schoentjes kunt kopen en wat Braqeez en Bunnies nog meer in de aanbieding hebben, neem dan even een kijkje in hun webshop. Je bestelling wordt ook nog eens gratis verstuurd!

Braqeez shop je hier

Bunnies shop je hier

BraqeezBraqeezBraqeezBraqeezBunniesBraqeezBunniesBraqeez

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply