GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW Retour Jeans Girls Winter 2021/2022

17 september 2021

Terwijl we nog genieten van een lekkere nazomer, stromen de nieuwe collecties de winkels binnen. Wat heerlijk om dan een middagje met dochterlief te gaan shoppen! Het liefst zie ik de kleding toch echt in de winkel. De stofjes voelen, de pasvorm goed bekijken en de goede maat bepalen. Dat is erg belangrijk dit seizoen want dochter Bente valt met haar 155 cm tussen 2 maten in. Ook gaan we vroeg in het nieuwe seizoen op pad voor een winterjas, want nu zijn er alle maten nog. Kijk je mee?

We zochten een mooie najaarsset voor onze tiener. Een outfit die direct gedragen kan worden want de zomerkleding wordt nu echt te klein. Bente koos voor een zwarte flared broek (genaamd Blaire) uit de wintercollectie van Retour Jeans met een hoge taille, bekleed elastiek in de taille, licht uitlopende pijpen en steekzakken. Links en rechts zitten 3 sierknopen. Wat ons betreft is dit een echte musthave! Een mooie zwarte broek mag niet ontbreken in de kast van je tiener toch? Zo makkelijk te combineren! De warme truien sloegen we nog even over in onze zoektocht naar een mooie combinatie. Bente koos voor een gestreepte blouse (genaamd Resi) met volant aan de voorzijde. De blouse heeft lange, wat wijdere mouwen en een turtleneck. De diagonale streep is diep donkerblauw maar de horizontale sierrand is zwart. We dragen de set nu nog even met een sneaker maar straks met een stoere boot, bijvoorbeeld van Braqeez.

En dan de winterjas! Daar besteden we toch altijd wat extra aandacht aan. Zeker nu Bente na onze recente verhuizing een aantal kilometers moet fietsen naar school. De jas moet warm zijn, goed passen met wat groeiruimte, goed te wassen zijn en makkelijk te combineren. Een winterjas draag je elke dag en minimaal een maand of vijf per jaar dus ook de kwaliteit is belangrijk. Bente koos voor de roestbruine jas (genaamd Iza) uit de wintercollectie van Retour Jeans. De jas is reversible, dus aan 2 kanten draagbaar. Zo heb je twee jassen voor de prijs van één! De gewatteerde jas heeft zakken met een drukknoopsluiting aan de voorzijde en een vaste capuchon. De andere zijde van de jas heeft een imitatie bontvoering en steekzakken. Deze zijde is extreem zacht en favoriet bij Bente. Afhankelijk van de outfit die je eronder draagt, kun je kiezen voor de rustige kant of de kleurrijke zachte kant. Deze jas is overigens in maar liefst drie kleurstellingen verkrijgbaar! Bente draagt de kleur brique. Wat zal ze veel plezier hebben van deze toffe outfit, al hoop ik stiekem dat de winterjas nog even in de kast kan blijven…

Maatinfo:

Bente is 10 jaar, 155 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt de broek en de blouse in maat 11/12. De jas hadden we in een maatje groter nodig, maat 13/14. Deze past nu al perfect en ze heeft nog wat groeiruimte. Kijk je mee?

Shoppen:

Broek BlaireBlouse ResiJas Iza

Veel shopplezier!! Check de hele collectie op www.retourjeans.com

Liefs, Jolanda

Als de mouwen iets te lang zijn, dan kun je ze ook nog leuk omslaan.

Sponsored post
Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply