Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Br@nd for Girls winter 2018/2019

21 augustus 2018

DRESS BASIC PANTER

De zomervakantie komt ten einde, voor een deel van Nederland zit het er zelfs alweer op. Ook mijn kinderen zijn deze week weer begonnen op school. We gaan langzaam richting de herfst en al hoop ik op nog een prachtig najaar, stiekem kijk ik ook enorm uit naar de wintercollecties, en dan vooral naar mijn favoriet: Br@nd for Girls! Het is de hoogste tijd voor een mooie Sneak Preview!

De nieuwe collectie van Br@nd for Girls hebben Aukje en ik een tijdje terug al mogen bewonderen omdat Aukje model mocht staan. Het was echt een fantastische ervaring voor ons beide. Aukje vond het best spannend maar ze voelde zich al snel helemaal op haar gemak. Wat een leuke mensen hebben we ontmoet! Voor mij was het al een feestje om de collectie alvast te mogen bekijken. De kleuren, de zachte stoffen, de printjes en opdrukken…  wat is het allemaal weer prachtig!

Het eerste jurkje, de dress basic panter, dat Aukje aan kreeg bij de shoot werd direct ons favoriet. De panterprint is natuurlijk al een tijdje zeer populair en zie je dus bij heel veel merken ook deze winter weer terug. Toch heeft dit jurkje nét even wat extra’s. Het valt mooi aangesloten en het is voorzien van een aantal leuke details zoals het ritsje aan de voorkant en de zwart-witte streep op de rug, wat weer terugkomt aan de uiteinden van de mouwen.

Onder het jurkje draagt Aukje een maillot met zwart-witte, horizontale strepen. Het leuke aan deze maillot vind ik het speelse van de strepen en de opvallende gouden streep, een stukje onder de knie, die weer perfect kleurt bij het jurkje. Panter en strepen, het blijkt zó leuk samen!

Ook bij deze collectie zit gelukkig weer een vest. Ik zeg ‘gelukkig’ omdat ik gek ben op de vesten van Br@nd. Ze maken het geheel altijd helemaal af. Aukje draagt het vest in een mooie bordeaux kleur, wat weer terugkomt in de pantervlekken van het jurkje. Het vest heeft een sportieve uitstraling en leuke details zoals de ‘B’, van een teddy stof, op de achterkant. Extra leuk is de rode streep op de mouwen. Het vest is gemaakt van shiny polyester en voelt heerlijk zacht en soepel aan.

De prachtige Sjawl die Aukje op de foto draagt is gemaakt door Wijke Michels, van het prachtige label Kobus Mikka. Zij maakt ze speciaal passend bij deze collectie. De sjawls worden verkocht via haar instagram: @kobus_mikkaverkoop. Ze worden niet op bestelling gemaakt dus houd de pagina vooral goed in de gaten! Bij Br@nd werken ze graag met verschillende, kleinschalige en creatieve ondernemers. Ook dit seizoen zijn er weer prachtige tasjes gemaakt door Atelier Sandmate en heeft Klick-It een aantal buttons ontworpen voor bij Br@nd.

FACTS:

  • Aukje is 130 cm en draagt hier het jurkje in maat 122/128. Het jurkje zit voor nu perfect maar als je dochter, net als Aukje, tussen twee maten zit dan zou ik voor de grootste maat gaan. Als de collectie eenmaal uit is nemen wij dus de 134/140.
  • De dress basic panter zal verkrijgbaar zijn vanaf maat 98/104 t/m 158/164.
  • Aukje draagt de maillot in maat 122/128 en dit is prima bij haar lengte.
  • Het vest draagt Aukje in maat 134/140 en valt goed op maat.
  • Er komen 3 verschillende haarbanden deze collectie!
  • De fabriek waar de kleding van Br@nd gemaakt wordt is gecertificeerd met het GOTS certificaat en werkt alleen met organisch katoen. Dit certificaat krijg je als je je aan strenge productie richtlijnen houdt. Alle kleding is dus duurzaam, beter voor de gezondheid én het milieu!

SHOPPEN:

Voor in de agenda: de nieuwe collectie van Br@nd for Girls zal ergens in de eerste week van september online verkrijgbaar zijn via de website en later ook in verschillende stenen winkels.

Volg je mij al? Op instagram plaats ik regelmatig foto’s en is zelfs af en toe al een Br@nd sneak door mij geplaatst. Ik zou het leuk vinden als je mij daar komt volgen: @mama_mause

Wil je meer blogs van mij lezen, kijk dan hier.

 

Br@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for GirlsBr@nd for Girls

sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply