Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW Blue Rebel, de perfecte skinny jeans!

19 maart 2018

BLUE REBEL VOORJAAR/ZOMER 2018

Tussen al die nieuwe collecties van de mooiste merken mag de kleding  van Blue Rebel absoluut niet ontbreken. De komende weken zullen we hier meerdere reviews over schrijven. Vandaag trappen we af met een super leuke set voor meisjes!

Mijn kinderen zijn smal en dat maakt dat vooral jeans niet altijd mooi aangesloten zitten. Ken je dat probleem? Zit de jeans mooi dan is ie te kort, is de lengte goed dan valt ie vaak te wijd. Gelukkig is daar dan Blue Rebel. Met het uitgebreide aanbod vind je altijd een jeans die mooi zit!

Aukje draagt de ‘Blue Rebel Pyriet – Grey’, een ultra skinny fit jeans. Deze 5 pocket jeans met een lichtgrijze wassing zit prachtig aangesloten en is gemaakt van een soepele maar stevige stof, wat erg fijn is voor mijn beweeglijke dochter. Hij zit Aukje perfect.

Op de jeans draagt Aukje een blouse met een zwart-wit gestreept design. De roezels als mouwtjes maken dit exemplaar speels en uniek en omdat deze overal mee te combineren is vinden wij dit een echte musthave. Extra leuk aan dit model is de knoop die je maakt op de taille.

Blue Rebel

Blue Rebel staat voor stoere, eigentijdse kleding voor kinderen die een beetje durven op te vallen! Beide items die Aukje draagt komen uit de ‘Seasonals collectie’. Dit seizoen zijn er heel veel leuke spijkerjasjes, shorts en jeans met een lichte wassing maar ook met bijvoorbeeld stoere metalic details. Barbara schreef eerder al over de ontzettend leuke Chino’s in diverse kleuren. Deze blog lees je hier nog eens terug.

De Red Label collectie

Naast deze collectie is zijn er ook nog de jeans van de Red Label collectie. Deze jeans in een tijdloze wassing zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Voor de meiden is er de ultra-skinny fit en voor de jongens de skinny- en super skinny fit. Heb je dus net als ik soms moeite om een perfecte jeans te vinden voor je smalle zoon of dochter? Dan moet je de jeans van Red label echt eens proberen! Je kunt de collectie hier bekijken. Binnenkort zal hier ook een review voor jongens over komen op Shopaholiek, houd het dus in de gaten!

Naast de regular denim zijn er nog twee speciale jeanskwaliteiten:

  • Comfy denim: deze spijkerbroek heeft de looks van een stoere jeans, maar is door de gebreide stof zo comfortabel als een joggingbroek.
  • Active denim: deze spijkerbroek reageert actief op al je bewegingen door de ongekende stretch. De sterke kwaliteit zorgt ervoor dat de jeans wel tegen een stootje kan.

De set van Aukje is afgemaakt met de perfect bijpassende sneakers van Braqeez. Binnenkort komen deze schoenen nog eens uitgebreid langs.

Maatinfo:

  • Aukje is 126 cm lang en draagt de jeans in maat 122. Deze zit perfect.
  • De blouse draagt Aukje in maat 134. Ze heeft nog wat groeiruimte maar het is ook nog geen zomer. Hij zit al prima zoals je op de foto’s kunt zien!

Shoppen: 

online: jeans – blouse

Kijk voor alle verkooppunten bij jou in de buurt in de storelocator op de officiele website van Blue Rebel.
Blue RebelBlue RebelBlue RebelBlue RebelBlue RebelBlue RebelBlue RebelBlue Rebel
sponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply