Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW: Billy & Lilly winter 2017/2018

18 september 2017

GOODBYE SUMMER, HELLO FALL!

Het is de echte fans natuurlijk niet ontgaan: de nieuwe herfst/ wintercollectie van Billy & Lilly is online! En tussen alle reviews van de afgelopen weken mag dit geweldige merk natuurlijk niet ontbreken. Vandaag mag Aukje jullie alvast een prachtige set voor meisjes laten zien en binnenkort volgt er ook een review van een onwijs stoere jongensset. Houd Shopaholiek dus in de gaten! 

Ik schreef het al eerder, ik ben al fan van Billy & Lilly sinds de eerste jaren van hun bestaan. Voor Aukje kocht ik haar eerste set toen ze net 1 jaar was. En sindsdien hangt er elk seizoen wel een en ander van dit merk in de kasten van mijn kinderen. De kwaliteit is gewoon heel erg goed en de stoffen zijn zo zacht en soepel dat de kinderen er heerlijk in kunnen bewegen. Tel daar de altijd leuke details en prachtige kleuren bij op en je bent net als ik verkocht.

Natuurlijk is het dan ook deze keer weer heel moeilijk kiezen uit al dat moois. De collectie is zo uitgebreid en werkelijk alles is wel weer met elkaar te combineren. Ik viel als een blok voor de items in de kleur Army Green. Vandaar dus dat we voor deze set gingen.

Longsleeve Liv very berry-army green valt op door de mooie roze ‘Berry’ kleur. Dit is een hele mooie combinatie samen met het groen. De tekst “Look at the Stars” past weer bij de verschillende details, zo ook bij de sterren op het vest waar je verderop in de blog meer over leest. De longsleeve valt mooi aansluitend en voelt heerlijk zacht en soepel aan. In de mouwen komt de roze kleur weer terug door de strepen. 

Rokje Guusje navy-very berry is gemaakt van zachte sweatstof. De mooie navy kleur maakt dat dit rokje echt goed te combineren is met vele andere items uit de collectie. Het rokje heeft een verstelbare band en een mooie, aansluitende pasvorm. Aan de zijkant zie je twee biezen, waarmee de kleur berry weer terugkomt.

Legging stripe army green-navy past perfect bij de set. Ik ben gek op strepen en weer zie je de mooie army kleur dus de keuze was zo gemaakt. Billy & Lilly heeft maarliefst 11 verschillende leggings ontworpen. Er is er dus altijd wel een die perfect bij je favoriete set past. De legging sluit mooi aan en dat blijft ook zo na een tijdje dragen. 

Borgvest (lang) Jet army green was eigenlijk het item waar ik als eerst verliefd op werd toen ik de collectie bekeek. Billy & Lilly heeft elk jaar wel weer een aantal van die heerlijke vesten, gevuld met teddy stof. Mijn kinderen dragen ze heel erg graag. En geef ze eens ongelijk, ze zijn zo zacht en lekker warm! Dit vest is helemaal leuk want het is een langer model en staat dus net weer even anders. Perfect voor de koudere dagen! Aukje draagt het vest zó graag dat ze ‘m ook na het douchen over haar pyjama aantrekt. Dat zegt genoeg lijkt me.

de leuke laarsjes passen er perfect bij en zijn van Braqeez. Deze zullen later in een blog nog uitgebreid langskomen!

FACTS:

  • Aukje is 124 cm lang en draagt de hele set in maat 122/128. Het valt mooi op maat. Bij twijfel zou ik voor de grootste maat kiezen.
  • Billy & Lilly is alleen online verkrijgbaar op hun eigen website. Zo blijft het uniek!
  • Alles is altijd van goede kwaliteit en bovendien scherp geprijsd.
  • De kleding van Billy & Lilly is al verkrijgbaar voor de allerkleinsten vanaf maat 50 t/m maat 152

TIPS:

  • Ben je net als ik gek op de kleur Army én op streepjes dan vind je dit jurkje vast ook geweldig! Deze is binnenkort verkrijgbaar.
  • Heb je liever een minder warm vest, dan is dit gilet van teddy stof ook super leuk bij de set.
  • Je kunt de set afmaken met een paar gave kniekousen. Bij deze set staan de kousen in de kleur berry bijvoorbeeld prachtig.

SHOPPEN: longsleeve rok legging vest

Wil je meer blogs van mij lezen, kijk dan hier. Verder ben ik ook actief op instagram en ik vind het altijd leuk als je me volgt @Hanneke

Billy & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & Lilly

sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply