GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

DENIM JUMPSUIT by DUTCH DREAM DENIM

31 juli 2020

Denim is always a good idea! 

Terwijl we op vakantie in eigen land genieten van de heerlijke zonnestralen, druppelen langzaam de nieuwe collecties alweer binnen. En waar ben ik direct heel enthousiast over? De denim jumpsuit van Dutch Dream Denim! Wekelijks dragen we de zomerversie van deze jumpsuit met korte mouw maar na september houdt dat natuurlijk op. Nu hoeven we geen afscheid te nemen van het fijne pak en kunnen we direct door in de winter-versie van deze toffe jumpsuit! 

Op veler verzoek is dit gave item na jaren weer terug in de collectie gekomen! Eerst in de zomercollectie met korte mouw en nu dus ook voor de winter met lange mouw. Wees er wel snel bij want op = op. De zomerjumpsuit was binnen een week overal uitverkocht!

Waarom draagt deze jumpsuit zo fijn? En is het niet stug, denk je misschien? Nou, het is gemaakt van een soepele jogg stof zoals we die kennen van Dutch Dream Denim. Het is dus helemaal niet stug, het beweegt lekker mee! Onze dame kan er prima in rennen, springen, dansen etc. Haar eerste Dutch Dream Denim jumpsuit droeg ze toen ze 5 jaar oud was. Zelfs toen al vond ze het geweldig. En waarom ben ik er zo blij mee? Nou, het staat gewoon super stoer! Ze schiet er ’s ochtends in en ze is direct klaar! Het pak is bijvoorbeeld hip met een leuk riempje en een sneaker of met een stoere bikerboot gaaf voor een feestje! We krijgen er altijd complimenten over! En ze kan er ook prima mee buiten spelen of naar het bos! Het pak is namelijk ijzersterk en heel makkelijk te wassen. En mocht ze nou hard vallen en de knie is kapot, dan is er nog niks aan de hand want het pak is voorzien van een dubbele laag stof op de knieën.

Maatinfo:

  • Bente is 147,5 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt de jumpsuit in deze review in maat 146. Met haar lengte zit ze precies tussen maat 146 en 152 in. Ga je het pak direct dragen, neem dan maat 146. Koop je het echt voor de winter (vanaf oktober), dan zou ik maat 152 aanraden voor wat extra groeiruimte. Voor nu is maat 152 voor ons nog te groot.

Shoppen:

  • De denim jumpsuit heet Vipi. Klik hier om te shoppen. Kijk zeker ook even naar het nieuwe, gave spijkerrokje, in zwart en blauw denim.
  • De hippe zwarte Braqeez sneaker shop je nu met een leuke korting! Klik hier om shoppen.

Ben jij ook zo’n fan van deze stoere jumpsuit? Sla dan snel je slag! En heb je nog een leuke foto van jouw dochter in dit pak (mag ook een eerdere versie zijn), laat hem even zien op facebook onder deze blog.

Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

 

dutch dream denim

dutch dream denim

 

*sponsored post

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply