BOY Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Mats in MortenZ spring/summer ’17

21 februari 2017

MORTENZ SPRING/ SUMMER 2017

Nog even en dan komt niet alleen de nieuwe collectie van Ninni Vi uit maar zal ook MortenZ in de winkels liggen en online verkrijgbaar zijn. Het is dus tijd voor een sneak preview! Ik vind het helemaal geweldig dat ik, of eigenlijk Mats, jullie een gave set mag laten zien van dit geweldige merk.

Toen MortenZ voor het eerst werd uitgebracht, kocht ik voor Mats zijn eerste shirts van dit merk. Ik hoopte dat het mooi smal zou vallen omdat Ninni Vi ook altijd zo mooi aansluit. Mats is altijd al een smalle jongen geweest en dan past gewoon niet elk merk even goed. Dat zal voor veel lezers herkenbaar zijn. Na deze eerste aankoop was ik meteen een groot fan. Het zit Mats gewoon als gegoten! Tel daar de perfecte kwaliteit, de soepele stof en de stoere prints bij op en je begrijpt dat we niet meer anders willen. Ik weet zeker dat er ook deze zomer een aantal items in de kasten van mijn beide jongens zullen hangen!

Vandaag laat Mats jullie een gaaf shirt en short uit de nieuwe collectie zien. Het gestreeptje shirt is lekker basic en overal mee te combineren. Leuke details zijn de grijze stukken bovenop de schouder en de felgele tekst ‘MortenZ Beach’. Het shirt sluit mooi aan en ook hier is weer gebruik gemaakt van een heerlijk, soepele stof.

Het short dat Mats draagt heeft een stoere, grijs-witte print. Bovenin heeft het short een brede, turquoise band wat lekker zit en eventueel meer aan te snoeren is met een touwtje aan de voorkant. De shorts sluiten ook dit seizoen weer mooi aan, ook bij de smallere jongens. Aan de zijkant heeft het short een zwarte bies. Het zakje en het logo achterop maken het helemaal af. Echt een topper deze! En ook weer prima te combineren.

facts:

 • Mats draagt het shirt en short in maat 134/140. Hij is 135 cm lang.
 • MortenZ is vanaf donderdag 23 februari online en in de stenen winkels te koop.
 • Door de soepele, stevige stof is MortenZ perfect voor beweeglijke en sportieve jongens.
 • De items uit de collectie zijn weer super met elkaar te combineren.
 • Mortenz is, door de aansluitende pasvorm ook perfect voor de smallere jongens.

fashionideetjes:

 • Maak je set helemaal af met een van de gave MortenZ sneakers van deze collectie.
 • Er zijn ook weer een aantal vesten verkrijgbaar voor de iets frissere dagen.
 • Het shirt dat Mats draagt kun je ook prima combineren met de sweatpants van MortenZ.

Shoppen:

Mortenz is vanaf donderdag 23 februari te koop in de winkel of online hier, hier en hier.

Wil je meer blogs van Hanneke lezen? Klik dan hier

Ook kun je haar volgen op instagram: @Hanneke

MortenzMortenzMortenzMortenzMortenzMortenz2_blogMortenz

sponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply MortenZ zomercollectie 2017 | Shopaholiek 22 februari 2017 at 22:31

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Leave a Reply