Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Aukje in Ninni Vi zomer 2017

21 februari 2017

SNEAK PREVIEW NINNI VI SPRING/SUMMER ’17

Het zal niemand ontgaan zijn: eind februari komt de nieuwe collectie van Ninni Vi uit! Een moment waar we allemaal op hebben gewacht. Elke keer worden we weer heel blij van de vrolijke, mooie en zeer uitgebreide collectie. Ook deze keer weten ze ons weer te verrassen met heel veel prachtige items. Wij van Shopaholiek worden hier in elk geval altijd heel blij van!

Sinds Aukje groot genoeg is voor de kleding van Ninni Vi zijn we dan ook een groot fan. Al vele jaren hangt haar kast er vol mee. Niet alleen ik maar ook zij wordt enorm blij van de prachtige kleding. Aukje is een sportief meisje en de kleding zit haar altijd perfect. Het valt altijd mooi en ook niet onbelangrijk: het blijft ook mooi! Zodra de collectie online komt zitten we klaar om de mooiste items te kiezen. Niet altijd een makkelijke keuze want ze zorgen er altijd voor dat je eindeloos kunt combineren en voor je het weet zit je mandje helemaal vol.

Jullie zullen begrijpen dat ik het dan ook hartstikke leuk vind dat ik jullie vandaag een sneak review mag laten zien. En niet 1, nee Aukje mag zelfs 2 verschillende setjes showen!

Als eerste laten we jullie een prachtig jurkje zien. Het leuke aan deze jurk vind ik de tekst ‘Be you, be cool’. Het zwart van de tekst past mooi bij de mouwtjes van de jurk. Deze hebben een mooie, speelse print wat het jurkje echt iets extra’s geeft. Het jurkje heeft een roze koord en onderaan is de jurk afgewerkt met een zwarte rand. De jurk heeft een mooi, aansluitende pasvorm.

Het jurkje is in het voorjaar al prima te dragen met een legging en bijvoorbeeld met een jasje/vest dat Aukje bij de andere set heeft. Het vestje heeft een enkele sluiting bovenin. Ook hierbij is er weer veel oog voor detail geweest. De gele bies op een van de mouwen maakt het vestje lekker speels en heeft een sportieve uitstraling.

Ninni ViNinni ViNinni Vi

Het tweede setje dat Aukje jullie mag laten zien bestaat uit een rokje en een top. Het rokje heeft een prachtige, speelse print en de frisse, gele kleur komt in veel items van Ninni Vi terug deze zomer. De pasvorm is aansluitend maar door de soepele stof kan Aukje er prima in bewegen. Een echte musthave vind ik het zwarte topje dat Aukje hier draagt. De grijs/witte kruisbandjes op de rug vind ik ontzettend gaaf. De tekst past helemaal leuk bij mijn kleine meid: ” Small things become great”. Het setje maken we af met weer een paar gave, sportieve kousen zoals we dat gewend zijn van Ninni Vi. En uiteraard past het vestje ook heel goed bij deze set!

Facts: 

  • Aukje is 1,21 m groot en draagt alle items hier in maat 122/128. Het sluit heel mooi aan en ze heeft nog een beetje groeiruimte over, wat fijn is want het is nog even wachten op de zomer.
  • Ook deze collectie is alles weer perfect met elkaar te combineren.
  • Ninni Vi is vanaf donderdag 23 februari in de winkel te koop en online te bestellen vanaf 9.00 uur.
  • De collectie is te verkrijgen vanaf maat 98 t/m maat 164.

Fashionideetjes:

  • Maak elke set af met een van de jasjes/ vestjes van Ninni Vi die uiteraard allemaal perfect matchen.
  • Voor de koudere dagen kun je er ook prima een van de bijpassende leggings bij dragen.
  • Ook dit keer zijn er weer bijpassende laarsjes of sneakers van Ninni Vi te krijgen.
  • Bij zo’n sportieve look past altijd een leuk haarbandje of, zoals Aukje draagt: een beetje een rommelige paardenstaart.

Shoppen:

Vanaf vandaag (1 juni) is er SALE op Ninni Vi! Bij onze spotlightshops Toff Kidswear en Woods is nog volop Ninni Vi te koop.

Wil je meer blogs van Hanneke lezen, klik dan hier.

Ninni ViNinni Viblog_7Ninni Viblog_10
sponsored-post

 

 

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply