GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW DUTCH DREAM DENIM DRESS

28 maart 2018

4 x hip en anders…

Dit is al het vierde seizoen dat ik jullie een denim jurk van Dutch Dream Denim mag laten zien! Elke zomer en winter dragen wij de nieuwe denim dress van het betreffende seizoen. Waarom? Ze zijn stoer & girly tegelijk, niet stug maar heel comfortabel door de jogg jeans, eindeloos te combineren en onverwoestbaar! Perfect voor een dagje speeltuin, naar school, kinderfeestje etc. Dochterlief ziet er dan hip en leuk uit en ik hoef me geen zorgen te maken dat de kleding beschadigd of niet uit te wassen is. Op dit moment dragen we dan ook nog wekelijks de winter uitvoering van de denim jurk met een leatherlook legging. In deze blog wil ik jullie graag de zomerversie van de nieuwe Dutch Dream Denim dress laten zien en hoe je die op verschillende manieren kunt dragen. Kijk je mee?

De Dutch Dream Denim jurk van deze zomer heet ‘Upepo’ en heeft een mooie lichtblauwe kleur. De stof heeft een used-look wassing en bevat lichte stretch (jogg denim). Daarnaast heeft de jurk steekzakken en is de achterzijde voorzien van een rits. Op de borst zit ter hoogte van het borstzakje een oranje merklogo. Het geheel heeft een nonchalante uitstraling. De jurk is verkrijgbaar in enkele (losse) maten dus niet maat 122/128 maar 122 en 128 als maat apart. Wel zo handig! Dochter Bente is 131 cm en draagt de jurk in maat 134.

Ik krijg wel eens de vraag hoe je een denim jurk kunt dragen als het geen 25 graden is, want blote benen kan natuurlijk altijd als het lekker weer is. Dus ik ben de voorjaarskast ingedoken en laat in deze blog ter inspiratie vier voorbeelden van leuke combinaties zien.

Bente showt jullie twee leggings en twee paar kniekousen. Vanaf zo’n 18 graden en zonnig weer komen bij ons de kniekousen tevoorschijn dus dat duurt helaas nog even…

  1. STOER: Als eerste combineer ik de Dutch Dream Denim jurk met een koperen, shiny legging van Like Flo. Deze geeft een chique en niet alledaagse draai aan de outfit.
  2. SPORTIEF: Ik kan niet wachten tot de kniekousen aan kunnen! De kniekousen uit de prachtige zomercollectie van Br@nd maken de denim jurk lekker sportief. Ook een stijl waar we erg van houden!
  3. KLEURRIJK: Deze zomer zien we veel vogelprintjes in de kleding. De kleurrijke legging met vogelprint die Bente hier laat zien is van Waaaw. Een legging met panterprint of streepje zou het overigens ook leuk doen deze zomer. Kijk ook eens naar de andere kleurrijke leggings van Waaaw.
  4. LIEF: Bente was ‘vroeger’ een echt Mim-pi meisje. Nu ze al bijna 7 is, kiest ze veelal voor andere merken maar deze Mim-pi kniekousen zijn toch nog erg leuk bij de jurk. Het geheel wordt een beetje zachter en liever. Ook een heerlijke zomerlook wat ons betreft!

Heb je voldoende inspiratie? Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden want denim is eigenlijk met elk kleurtje te combineren!

Shoppen:

Denk je nu, die gave Dutch Dream Denim dress wil ik ook? Klik dan hier om direct te shoppen!

De gave sneakers die Bente draagt, zijn van Twins & Trackstyle. Je ziet deze binnenkort terug in een review! Verkooppunten vind je alvast hier.

 

Dutch Dream Denim jurk zomer 2018

Het leuke hoedje shop je bij de Action.

 

Dutch Dream Denim jurk zomer 2018

Glanzend stoer met Like Flo

 

Dutch Dream Denim jurk zomer 2018

Sportief met Br@nd

Dutch Dream Denim jurk zomer 2018

De hippe sneakers zijn van Twins & Trackstyle.

 

Dutch Dream Denim jurk zomer 2018

Kleurrijk met Waaaw

 

Dutch Dream Denim jurk zomer 2018

 

Dutch Dream Denim jurk zomer 2018

Sweet met Mim-pi

Dutch Dream Denim jurk zomer 2018

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply