Barbara GIRL REVIEWS

LIMITED SNEAK: NINNI VI 2016

25 oktober 2016

YEAH, DEZE LIMITED DRESS IS SPARKLING!

De Shopaholieks onder ons weten het al, nog twee nachtjes slapen en dan wordt de LIMITED EDITION van NINNI VI gelanceerd! Gisterochtend zijn wij al van start gegaan met een geweldige GIVE-AWAY.  Heb je al meegedaan? Hier kun je lezen hoe je kans maakt op een prachtige Limited Edition outfit.

Vandaag is het tijd voor een eerste Ninni Vi Sneak. Zonne en ik werden hier zo blij van en ik weet zeker, dat ga jij ook worden! Hoe fijn dat we al een tipje van de sluier kunnen oplichten, zodat het nog gemakkelijker wordt om donderdag een keuze te maken. Wie houdt er nou niet van limited, speciaal, feestelijk en van sparkels, zeker in deze tijd van het jaar en alle feestdagen in het vooruitzicht!

Ik kreeg het voorrecht om deze ‘touch-of-sparkle’ dress te previewen en dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Wij zaten weliswaar met het hele gezin op Texel, maar daar kun je natuurlijk ook een hele leuke sneak maken. Met het aantrekken van dit setje werden Zonne en ik écht op slag verliefd op dit jurkje! Zij bleef maar benoemen welke details ze allemaal mooi vond en ik bleef bewonderend kijken hoe mijn meisje steeds enthousiaster werd en hoe prachtig het stond!

Het jurkje: Ik ben zo gek op girly en daar voldoet dit jurkje met het klokkende rokje natuurlijk 200% aan. Het voorpand wordt van boven tot beneden versierd met grote gouden glinsterende stippen. De achterkant is stoer antraciet met de gouden dots op het rokje! Wat zijn deze gouden stippen toch een feestelijk en sparkling element, wauw! De warmroze mouwen en de positieve kreet: ‘Special spirit LIFE is great’ maken dit jurkje ook sporty.  Zo blijft het jurkje aan alle kanten en in alle opzichten catchy!

De legging: Deze is antraciet/grijs gestreept met een roze bies aan de zijkant. Patronen mixen is de kunst en de stripes van de legging onder de gouden dots is gewoon een match!

De haarband: Eerlijk is eerlijk Zonne heeft nog nooit een haarband met knoop gedragen, maar ik heb spijt als haren op mijn hoofd, dat ik haar dat niet eerder heb omgeknoopt! Het staat hip, stoer en toch ook super girly. Doordat de stof hetzelfde is als de legging, is de look echt helemaal af. Ik kan de knoop schuin op haar hoofd zetten, maar het kan natuurlijk ook onder haar haren geknoopt worden, zodat de stof prachtig door haar lokken heen piept.

Facts & Figures

Zonne is 114 cm. lang en deze hele set is maat 110/116. Het zit Zonne als gegoten! Het valt dus perfect op maat.

Conclusie

Deze complete outfit is een geweldige aanvulling op de wintergarderobe van je meisje en perfect voor de aankomende feestdagen. De gouden sparkles, de diep donkere kleuren afgewisseld met het warme roze geven ons de komende donkere winterdagen zeker Special Spirit en dan is LIFE GREAT!!

Shoppen:

Vipkidz.com

kidsfashion-koekoek.nl

Blijf altijd up-to-date:

volg Ninni Vi op Facebook

Meer blogs van Barbara lezen, klik dan hier.

 

Ninni Vi Limited Edition

Ninni Vi Limited Edition

Ninni Vi Limited Edition

Ninni Vi Limited Edition

Ninni Vi Limited Edition

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ANOTHER SNEAK! NINNI VI LIMITED EDITION | Shopaholiek 30 december 2016 at 09:40

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply