HAIR

Basis Invlecht tutorial

20 mei 2017

Inside Braid

De basis invlechten zijn altijd een goed idee. Deze keer laat ik jullie een invlecht zien. Een leuk en hip kapsel, het zit lekker en al het haar is uit het gezicht. Wat voor Seina altijd heel belangrijk is;)

Moeilijkheidsgraad: ☆☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • Klein elastiekje
  • Eventueel haarlak

Ik begin aan de bovenkant, in dit geval ongeveer op de kruin. Je pakt een wat bredere pluk op over de breedte van het hoofd en die verdeel je in 3 gelijke plukken. De rechter buitenste pluk van de vlecht gaat naar het midden. En de linker buitenste pluk van de vlecht gaat ook naar het midden. Dan pak je er een plukje haar bij van de linker zijkant en die gaat ook naar het midden. Dan gaat de rechter buitenste pluk naar het midden en je pakt een plukje haar van de rechter zijkant erbij en die gaat ook naar het midden. Elke keer als je er een plukje bij pakt van de zijkant (dat geldt dus voor links en rechts) gaat hij over de buitenste pluk heen zodat deze altijd in het midden terecht komt. Zo blijf je door vlechten tot al het haar is opgenomen. Zet het onderaan vast met een klein elastiekje.

Doordat je de pluk altijd over de buitenste pluk heen doet, krijg je een invlecht.

~ X~Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170510_105526

20170501_151544

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply