Angelique BABY

45 en zwanger van de 6e: De echo

23 oktober 2017

Het lijkt net niet echt.

Zo gek dat je weet dat je zwanger bent en mijn buik die groeit, maar we hebben nog niks gehoord of gezien. Toch groeit er een nieuw leven in mij, een mensje nog zo klein en kwetsbaar. Ik kan bijna niet wachten om de kleine te zien, of het wel echt waar is dat ik zwanger ben.

Zo gaan de Drie Musketiers weer op stap, onderweg naar de echopraktijk. Zenuwachtig en uitgelaten als we zijn stappen we de ruimte binnen waar we worden bedolven met geboortekaartjes aan de muren, zwangerschapsboeken, nog meer zwangere moeders en vooral blije gezichten.

Het is 11 mei 18.51 uur, onze ogen zijn op het grote scherm gericht, we gaan je voor het eerst zien en horen. Je bent 10/11 weken. De koude gel op mijn buik en daar komt het apparaat wat jou gaat showen. Nog voor het beeld verschijnt voel ik de emoties al door me heen stromen, en dan opeens…plop, beeld.. Kijk nou eens, daar ben je, ons wonder, ons geschenk, je leeft, je hartje klopt, je beweegt. En hoe:je springt met je beentjes omhoog en je billetjes doen mee. Je maakt ons nu al aan het lachen terwijl er ook tranen over onze wangen stromen. We horen je hart sterk kloppen. Hallo klein mensje, het schijnt dat je rond Sinterklaastijd bij ons komt wonen. Het is zo geweldig, ongelooflijk en emotioneel om je te zien. Het is echt waar: er zit een baby in wording in mij. Papa en je zus zijn ook zo ontroerd als ze je zien. Je ziet er goed uit, nu binnenkort nog de NIPT test. Ik voel me zo bevoorrecht en trots en bijzonder tegelijk.

Als ik op straat loop voel ik me stralen en zo blij Jij bent nog ons geheim, en je zit in mij. Jippieeee!!

Liefs,

Miranda

Meer lezen over Miranda’s zwangerschap? Klik dan even hier.

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply