BABY GIRL

Haarbandjes voor Billie ik ben er gek op!

3 maart 2016
haarbandjes

De haarbandjes collectie van Billie

Vanaf het moment dat ik hoorde dat wij een dochter kregen was mijn eerste gedachte “SHOPPEN”.

Voordat Billie geboren was, had ze al een hele collectie aan haarbandjes. Klein, groot, dik en dun. In alle soorten maten en kleuren. Bij iedere outfit had ik wel een matchende haarband.

Als baby was ikzelf de eerste 1,5 jaar kaal. Mijn moeder kreeg ook altijd de opmerking “wat een mooi menneke”. Hoe roze mijn kleding of dekentjes ook waren, ik had gewoon een bolle toet en geen haar dus gingen mensen er automatisch vanuit dat ik een jongetje was. Op mijn eerste verjaardag had ik een strikje in, of ja in… Mijn moeder had het letterlijk de 3 sprieten die ik op mijn hoofd had, bij elkaar weten te binden en er een strikje in gedaan. Dit verhaal heb ik heel erg vaak aangehoord en dat zie je ook terug op foto’s. In die tijd waren er nog niet echt haarbandjes maar meer strikken, tja die kan je pas in als je wel echt haren hebt.

Gelukkig heb je nu een ruime keuze aan haarbanden. Dus haar of geen haar, je dochter kan er toch echt als een meisje uitzien, met of zonder haar. En wat denk je..!? Billie werd geboren met een bos zwart haar! Dat heeft ze dus niet van haar moeder 😉 Billie heeft ook echt een koppie voor haarbanden. Persoonlijk ben ik van de dikke knoop haarbanden. Een brede haarband die jezelf kan knopen. Ideaal want dan kan je ook erg lang met de haarband doen omdat je de haarband steeds losser kan knopen. Het staat stoer maar ook is het dan een echt heel meisjesachtig.

Tijdens mijn speurtocht naar leuke matchende kleding voor mijn twins, vond ik een aantal shops die matchende haarbanden hadden bij broekjes of truitjes, natuurlijk kon ik mijn lol niet op! Bamboo een gaaf broekje, of een beanie en Billie een matchende haarband.Sommige merken maken zowel voor mama’s als voor dochters matchende haarbanden. Billie en ik hebben natuurlijk ook een matchende haarband. Te leuk toch?

 

haarbandjes

haarbandjeshaarbandjes

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply