BABY Hanneke REVIEWS

Noppies…. om bij weg te dromen

2 juni 2017

NOPPIES BABY

Vandaag laat ik jullie wat items zien uit de prachtige collectie van de babylijn van Noppies. Dit keer niet aangevuld met persoonlijke foto’s zoals jullie dat wel van mij gewend zijn. Het zit namelijk zo: ik heb geen baby meer. Ik had ze wel, 3 keer zelfs, maar ik heb mij er een tijdje geleden (een jaartje of drie) al bij neer moeten leggen dat het shoppen van deze schattige kleertjes toch wel echt verleden tijd is. Toch is Noppies zo’n merk die we niet zo vaak voorbij laten komen, maar die ik toch wel eens in het zonnetje wil zetten.

Nu moeten jullie niet denken dat ik hier een beetje emotioneel zit te wezen hoor. Nee, absoluut niet. Ik geniet enorm van elke levensfase van mijn drietal en dat ze nu groter worden heeft ook echt wel weer veel voordelen. Maar die kleertjes, die schattige kleine, zachte kleertjes… tja dan begint het altijd weer te kriebelen van binnen. Dat zal nooit verdwijnen denk ik. Ach.. je herkent het vast wel.

Ik heb het helemaal bij de babylijn van Noppies. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen maar elke keer als ik iets van Noppies zie dan smelt ik. Dat komt vast ook omdat ik voor alledrie mijn kinderen als eerste een setje van dit merk kocht. Ik werd helemaal blij van de mooie kwaliteit, zachte kleuren en fijne stoffen.

Ik ben vooral verliefd op het roze jurkje ‘Florence’. Als ik nog een meisje zou krijgen dan zou ik deze absoluut uitkiezen. Ik zou er dan een legging bij doen en natuurlijk een van die schattige, bijpassende mutsjes.

noppies

Als ik nog een zoontje zou krijgen dan weet ik het ook wel.. dan ga ik absoluut voor het sweatstof broekje ‘Erwin’. Wat een prachtige kleur is dat! Samen met het shirtje ‘Emmaus’ van Noppies is dit ook een setje om van te smelten. Lief maar ook een beetje stoer. Erg leuk met die palmboomprint, die je ook nog op de achterkant van het broekje terugziet. Het broekje ‘Foley’ met denimlook zou ook zeker in mijn winkelmandje belanden. Zeg nou zelf, deze is toch superstoer?! Gecombineerd met een van de leuke t-shirts en polo’tjes, bijpassende sokjes en en en…

zucht… je moet echt zelf gaan kijken. Zeker weten dat je het ideale setje voor je baby vindt!

noppies

Facts:

  • De babylijn van Noppies wordt verkocht in maat 50 t/m 86
  • Net als ik geen baby meer? Wist je dat Noppies ook een prachtige collectie heeft voor kinderen tot en met maat 128? Wat vind je bijvoorbeeld van deze maxidress of dit stoere shirt voor jongens? En er is echt nog veel meer kindermode op de website!

Shoppen:

De babylijn kun je makkelijk online bekijken en shoppen bij Kixx-online. Zij hebben in hun webshop een heel groot deel van de collectie van Noppies. Extra fijn zijn de combinatietips die ze bij elk item geven. En nu hebben ze ook nog eens een mooie korting! Snel kijken dus!

 noppiesnoppies  noppies noppies

Pic credit woman: Shutterstock

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply