BOY Marieke REVIEWS

Retour Jeans Fast Forward SS22

10 maart 2022

Oh Yeah! Hoe heerlijk is dit voorjaarszonnetje! Echt een cadeautje als je het ons vraagt! Het zonnetje laad op en geeft energie!

Onze kids hadden echt een fantastische vakantieweek! Wat een fijn weertje, en nog!!! Dan krijgen we toch echt allemaal enorm veel zin in het voorjaar! Ennn….. in de nieuwe voorjaarscollecties! Want wat een feestje ….Retour Jeans voor onze tiener! Niet TE opvallend…maar zeker met een toffe knipoog!

And that’s the spirit!!! Stoer, comfy en super duper hip! Retour Jeans, een van onze favo merken! Sil heeft graag dat ik zijn kleding klaar leg s’ochtends…puur gemak vermoed ik, maarrrrr hij trekt zeker niet meer alles zomaar aan! Het liefst zoals jullie weten altijd en overal in een jogg, dus ik ben zo enorm blij dat deze toffe jeans nu ook door de keuring is gekomen!

Persoonlijk vind ik een jeans namelijk wel altijd heel gaaf en net wat meer gekleed. Deze 5-pocket jeans, Laurent, uit de nieuwste zomercollectie van Retour Jeans heeft een tapered fit. De jeans heeft een super elastische denim voor een optimale bewegingsvrijheid, wat voor Sil erg prettig draagt. De vintage blue wassing vinden wij heel tof.

Op de jeans draagt Sil hier een flitsend shirt Ben, in de kleur zwart met bruine en neon gele accenten. Het shirt heeft een regular fit, een ronde hals en een zakje met ritssluiting op de borst. Straks in de zomer combineren we het shirt met short Lars. Comfy style! Deze sweatshirt heeft een breed elastiek en een aansnoerkoord in de taille. De short heeft zakken met ritssluiting aan de zijkant en een fake zak aan de achterkant.

Tot slot showt Sil jullie zijn nieuwe zomerjas Andy. De jas heeft een ritssluiting voor, zakken met ritssluiting aan de voorzijde, een binnenzak met drukknoopsluiting en een opvouwbare capuchon. Ook heefthet jack een elastieken boord aan de onderkant van de mouwen en heeft een mesh voering. De jas is waterafstotend en windproof. Deze topper is online al helemaal uitverkocht, maar de rode is er nog wel ennnn….er komt een super toffe nieuwe variant van aan in de kleur Sea Green.

Hopelijk hebben we jullie weer een beetje kunnen inspireren. Veel shopplezier !Lijkt het je leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram, dan vind ons hier.

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply