GIRL Marieke REVIEWS

NIEUW: TYGO&Vito GIRLS REVIEW

13 augustus 2021

Yes! Wat een super nieuws….TYGO&vito krijgt en zusje!

Het altijd vrolijk gekleurde, stoere, betaalbare label TYGO&Vito heeft vanaf dit seizoen ook een collectie voor de stoere meiden uitgebracht en wij mogen alvast een leuke sneak met jullie delen!

TYGO&Vito Girls, voor stoere meiden met een Girly touch….precies op Lizze’s lijf geschreven dus wij waren uiterst nieuwsgierig naar de collectie! En ik kan jullie verklappen, super tof! Voor onze vakantie waren we nog op zoek naar een heerlijke comfy outfit voor Lizze dus dit geweldig leuke jogg-pak kwam voor ons als geroepen! Onmisbaar vinden wij, en nog stylisch ook!

De roze broek heeft een super mooie pasvorm, steekzakjes aan beide kanten en een stoere band op de zijkant van het been met, zoals we van dit label gewend, zijn leuke neon accenten. Wij combineren het broekje met een donkerblauwe sweater, waar de roze kleur van de broek in terug komt en een stoere army print de bovenzijde siert. Ook hier komen de toffe koraalkleurige neon accenten weer terug.
Er is tevens een roze sweater in de collectie om deze set compleet te maken.

De outfit wordt hier graag gedragen en is al goed van pas gekomen tijdens onze vakantie in eigen land. We verblijven op het mooie Texel, waar we met name in de avonden wel een lekker warm pak kunnen gebruiken. We bezochten de vuurtoren tijdens zonsondergang, dit gaf mij de gelegenheid deze set voor jullie op de foto te zetten. Lizze draagt alles in maat 128 bij een lengte van 124,5cm. Het valt dus goed op maat.

Je shopt TYGO&Vito Girls vanaf eind augustus bij de verkooppunten, deze vind je hier.

Liefs Marieke

Lijkt het je leuk ons gezin te volgen, dan je ons hier

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply