Barbara NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

NIEUW! Pimsa

9 februari 2019

Nova draagt het prachtige Pimsa, een heel tof, relatief nieuw, merk van onze Nederlandse bodem. Afgelopen vrijdag kwam de nieuwe zomercollectie online en we zijn enthousiast! Wat een gave items! Ken jij het al?

Pimsa is een Nederlands unisex kindermodelabel en bedacht, gestart en opgericht in 2016 door Denise Kroes. Een jongensmoeder met oog voor stijl, want dat kun je wel zien aan deze kledinglijn. De collecties van Pimsa zijn te omschrijven als minimalistisch met een twist. Wat ik heel fijn vind aan dit label is dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame zachte stoffen, comfortabele tijdloze modellen, unieke prints en natuurlijke kleuren. Alle kleding wordt ontworpen in Nederland en op een eerlijke manier geproduceerd in Turkije of Portugal. Ook is het vrij van schadelijke stoffen en allergenen! Zo prettig als hier met zorg aandacht aan wordt besteed. Ook de details zijn met zorg uitgevoerd. Kortom er is over nagedacht en Pimsa heeft een duidelijke visie.

Nova heeft een echte eyecatcher aan en tevens mijn favoriet van deze collectie; een prachtig grijsblauwe kaftan jurkje in een animalskin print. In de taille zit een dunne elastische band, waardoor het jurkje heel mooi valt en lekker zit. De stof is van 100% katoen (oeko-tex 100). Je kind, zoon of dochter, van 1 tot en met 6 jaar kan deze collectie dragen. Het fijne is, dat het wat ruimer valt, wat betekent dat we er stiekem nog langer van kunnen genieten.

Wij zijn verliefd! Jij ook?

In het kort

  • Nova is 4 jaar, bijna 5 en draagt het jurkje in maat 4 – 5 jaar
  • Productie en de materialen zijn eerlijk en het is met zorg gemaakt
  • De stof is heerlijk zacht en Nova wilde het jurkje na de shoot niet meer uitdoen. Wat betekende een maillot eronder en ik kon lekker genieten van m’n uitzicht;)

Shoppen

Barbara

Pimsa

Pimsa

Pimsa

Pimsa

Pimsa

Pimsa

Pimsa

sponsored-post

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply