GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Le Big zomercollectie 2017

26 februari 2017

LITTLE MISS SUNSHINE

Linde en ik keken al een tijdje uit naar de Le Big zomercollectie 2017. Wij zijn beide gek op dit vrolijke meisjesachtige merk. In diverse webshops verschenen al wat items uit deze collectie en dat zag er veelbelovend uit. Maar ik vind het altijd fijn om de complete collectie te kunnen bewonderen voordat we kiezen wat hier in de kast komt te hangen. Linde en ik waren dan ook blij verrast toen we mail ontvingen van Le Big met hun complete collectie. We kropen gelijk achter de laptop om alles te bewonderen. Linde kwam tot de conclusie dat ze alles wel had willen hebben en ook ik ben zo enorm enthousiast dat ik dit hun mooiste collectie ooit durf te noemen. Natuurlijk moest er wel gekozen worden en in dit blog laten we zien wat het geworden is.

De botanische print in de collectie, in een prachtige blauwe kleur, viel ons gelijk op. De gekleurde blaadjes op de zacht blauwe ondergrond roepen gelijk een zomers gevoel op en deze kleur staat mooi bij Lindes ogen. Een prachtige kleur ook om met geel te combineren zodat er een super zonnige look ontstaat. In de Le Big zomercollectie 2017 tref je zwierige gele jurkjes aan. Maar omdat wij er van houden, om later in het seizoen ook, te kunnen mixen and matchen gingen Linde en ik voor een gele top met een plooienrokje in dezelfde kleur. Plooienrokjes zijn een echte trend deze zomer, maar ook de roezelmouwtjes van de top zie je veel terug in het huidige modebeeld. Natuurlijk zijn alle items weer prachtig afgewerkt zoals we dat gewend zijn bij Le Big. De gekleurde tailleband van het rokje breekt mooi het geel, even als de ketting met schelpjes.

Facts:

 • Linde is 127 centimeter en draagt alle items, behalve het jasje, in maat 122/128. Zeker de topjes worden anders te ruim. Rokjes hadden eventueel ook een maatje groter gekund. Ik spreek in meervoud, de collectie was te mooi om het bij één setje te houden. Het jasje draagt ze in maat 134/140 anders waren de mouwen te kort.
 • Het jasje heeft een linnenlook waardoor je hem nu binnen kunt dragen en straks als het warmer wordt draag je hem buiten.
 • Wij combineren de set met kniekousen, maar in de Le Big zomercollectie 2017 zitten ook mooie leggings.
 • Le Big heeft elk seizoen weer een ijzersterke collectie accessoires, vergeet deze zeker niet te bekijken.
 • Geel niet jouw kleur? Er zitten nog veel meer mooie kleuren in de collectie, denk aan roze en hard blauw.

Fashionideetjes:

 • Een mouwloos spijkertopje in een lichte wassing combineert prachtig met het gele plooienrokje.
 • Het jasje van Le Big kun je makkelijk vervangen door een spijkerjasje voor een stoerdere look.
 • Een nachtje slapen met vlechtjes en je dochter krijgt een mooie beach wave in haar haar. Dit staat leuk bij zo’n zomerse outfit en heel handig het kapsel mag een beetje rommelig zitten.
 • Spice it up en combineer de items met een panterprintje. Le Big heeft diverse items met een panterprint, maar ook in andere collectie kom je deze tegen.

Shoppen:

Hou je er net als ik van de complete collectie te bekijken en shoppen, dan kan dat hier. Het zomerjasje vind je hier en met 50% korting vind je hem hier. Zit de maat die je nodig hebt er nog tussen?

Annemarie

 • Volg Annemarie op Instagram
 • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

 

Le Big zomercollectie 2017Le Big zomercollectie 2017Le Big zomercollectie 2017Le Big zomercollectie 2017Le Big zomercollectie 2017Le Big zomercollectie 2017 Le Big zomercollectie 2017 Le Big zomercollectie 2017

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply En nu in het voorjaar shop je de Le Big zomer | Shopaholiek 8 april 2017 at 07:57

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Leave a Reply