Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN

Nieuw Seizoen Nieuwe Schoen!

20 september 2023

Deze slogan kennen jullie inmiddels denk ik….maar dat is wel zoals het werkt! Een nieuw seizoen betekend o.a. een nieuwe schoen! Of twee paar in Lizze’s geval.

Opnieuw kiezen wij dit najaar voor de toffe schoenen van Braqeez! Wij hebben al enkele jaren een toffe samenwerking met hen en zijn echt uitermate tevreden over de kwaliteit. Voor Sil zit het er helaas niet meer in, die wil nog enkel de bekende sportmerken . Maar Lizze werd echt dolgelukkig van de leuke najaarscollectie.

Haar eerste keus waren zowieso de beige Bikerboots, deze stonden al weken op haar wishlist! Wanneer we dan in het centrum waren zei ze steeds , kijk mam zulke boots wil ik echt “kei” graag hebben. Ik persoonlijk heb even een aantal seizoenen moeten wennen aan lichte bikerboots met zwarte accenten voor het najaar maar ik moet je zeggen , ik ben OM! Want wat zijn ze gaaf! Voor nu nog leuk met blote beentjes en straks met een legging, panty of toffe jeans .

Maar een gave sneaker is natuurlijk ook onmisbaar, en dus liet ik Lizze nog even verder rondkijken op de site van Braqeez. Ook hiervoor was het niet lastig kiezen voor ons stoere meisje! Deze toffe zwart gouden River Run exemplaren kregen direct haar aandacht. Op zulke momenten is het zo fijn wanneer de Kids weten wat ze leuk vinden he?!

De maat vind ik altijd best een klusje zo vroeg in het nieuwe seizoen , maar de handige maathulp bied daarin uitkomst. Wij gingen voor Lizze voor een maat 34 en deze zitten als gegoten.

Jullie zullen de schoenen regelmatig voorbij zien komen nog, tijdens onze reviews van kleding voor het najaar. Wellicht kunnen we jullie inspireren want de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

And shoes are like icecream….there’s always room for more 😉

De outfits zijn van Retourjeans, deze zullen we binnenkort met jullie delen in een volgende review.

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply