Barbara KIDS FASHION REVIEWS

WE ARE GARCIA voor Bobbie

6 oktober 2018
We are Garcia

WE ARE GARCIA, prijkt het op Internet! Het van oorsprong Italiaanse merk met Nederlands hart heeft ook deze collectie weer pareltjes om te dragen. Onze tieners of bijna tieners kunnen hun hart ophalen. De hipste printjes en modelletjes van dit moment vind je hier terug.

Zo ook het jurkje van Bobbie. Dit zwierige jurkje met het accent op de taille is het voor nu helemaal! Het zit lekker, staat stoer met boots en geeft een haast wat festivalachtig gevoel.

De gesmokte col vind ik hier écht de eyecatcher. Prachtig gemaakt en zo zit het ook. De lange mouwen zijn handig, zo kan het ook zonder jasje of vest gedragen worden. De stof is dun en zwierig, dus warm gaat je dochter het echt niet krijgen. Een ideaal jurkje om mee te mixen en te matchen of gewoon niet. Door de sterrenprint is het al een mooi jurkje op zich.

Bobbie draagt er een erg mooi blauw denim jack op! Er zit stretch in, zodat het ook binnen gemakkelijk aan te houden is. Het zal haar bewegingsvrijheid in ieder geval niet belemmeren.

Wij hebben het gecombineerd met een fake leather legging uit eigen kast, maar ga je voor meer kleur. Kies dan bijvoorbeeld voor een toffe okergele maillot. Zo krijgt het een hele ander uitstraling. Met een gouden legging krijg je weer een hele feestelijke uitstraling.

Natuurlijk stylen we het hele setje top af! Heb je namelijk de boots van Bobbie al gezien? Ze draagt blauwe velvet boots van Braqeez. Echt, deze zijn zo mooi! De gestanste bloemenprint is een prachtig detail. De kleur en de zachte gloed maken dat je met je blik naar de schoenen wordt gezogen. Denk maar niet dat de schoen door de stof niet voldoende steun geeft, want dat geeft hij zeker wel. Het is een hele stevige schoen met een goed voetbed, zoals we gewend zijn van dit label. Deze laarsjes geven elke outfit net dat beetje extra en maken ook dat het minder zwaar oogt, zoals de gebruikelijke zwarte laars. Het leuke is ook nog dat de grote dames hiervan ook kunnen genieten, want de maatvoering loopt van 31 t/m 39.

Shoppen

Garcia

Braqeez

Barbara

Annemarie laat samen met Thijs een toffe GARCIA en Braqeez boyslook zien, kijk hier maar eens.

We are Garcia
We are Garcia
We are Garcia
We are Garcia
We are Garcia
We are Garcia
We are Garcia
We are Garcia

sponsored-post

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply