BOY NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Thijs in Vingino pre fall

6 juni 2016

DARK DENIM VOOR DE HERFST

De eerste pre fall collecties zijn al weer uitgeleverd. Ik moet zelf nog niet aan de herfst denken, jij wel? Voor de Vingino pre fall collectie is dat ook helemaal niet nodig want deze is ook prima geschikt voor de Nederlandse zomer. Vingino heeft regelmatig leveringen en zo is er altijd wel wat nieuws te bekijken in de winkel. En dat vinden wij Shopaholieks alleen maar leuk toch! Zelf heb ik de volledige wintercollectie van Vingino al bekeken, in Florence op de kindermodebeurs Pitti Bimbo, een aantal maanden geleden en deze is echt GEWELDIG, ik zeg; “goed in de gaten houden”.

Thijs laat een donkere jogdenim zien die mooi smal valt en een used look heeft. Lekker stoer zeker in combinatie met de grijze sweater met sweatstof patches. De sweater is echt zoooo zacht, heerlijk gewoon. Verder zijn de boorden net wat breder dan normaal en dit staat echt heel gaaf. De sweater is niet te dik en is dus prima te dragen als het ’s avonds afkoelt of op een mindere zomerdag. Om zijn setje af te maken draagt Thijs ook nog een T-shirt. Deze mogen weer wat langer vallen en mooi aansluiten. Het T-shirt heeft leuke subtiele details, een zakje met palmbomen print, een decoratief randje aan de zijkant en onafgewerkte randen.

Op de foto’s is Thijs heerlijk aan het rennen, vliegen, klimmen en klauteren op de skatebaan en dan ben ik als  hippe – maar toch – huisvrouw heel blij met zo’n donkere jeans. Geen vlek op te zien en Thijs kan toch fijn zijn gang gaan.

Maatadvies:

Thijs is nu 137 centimeter, we zijn net in de Efteling geweest en hij mocht echt nog niet in De Vliegende Hollander, 140 centimeter moet je dan zijn. Thijs draagt de jeans in maat 9 en de bovenkleding in maat 10. Het zit echt allemaal zo mooi. Deze zomer verraste Vingino mij ook al met een prachtige pasvorm en in de winter kunnen we daar fijn verder van genieten.

Verkoopinformatie: Vingino pre fall shop je hier

Thijs draagt schoenen van MortenZ.

Vingino pre fall Vingino pre fall Vingino pre fallVingino pre fallVingino pre fallVingino pre fall

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply