GIRL REVIEWS

Animalprint: Benthe in Dutch Dream Denim

20 mei 2016

Panterprint, hoe meer hoe beter wat mij betreft, al moet je natuurlijk wel opletten dat het niet té wordt. Gelukkig houdt mijn dochter Benthe er ook van, dus kunnen we al een aantal seizoenen onze lol op.

Dutch Dream Denim is het meest bekend door hun geweldige denim jumpsuits en heerlijke jeans met meerdere lagen op de knie (handig met kinderen die vaak vallen ;-)), maar ze hebben meer dan jeans alleen.
Bijvoorbeeld dit geweldige panter-shortje, ik was op slag verliefd. Zeg nou zelf, je ziet je dochter er gelijk in lopen, toch? Het is lekker stoer, maar toch ook girly door de mooie pasvorm en de splitjes aan de zijkanten. Het broekje heeft een zwart/witte panterprint en zakken voor- en achterop. Omdat het broekje licht elastisch is zit het prettig en rekt het lekker mee. Het valt erg mooi aangesloten en sluit (t/m maat 128) met een praktische drukknoop.

Door de zwart/witte kleurstelling is het DDD shortje met veel dingen te dragen, felle kleuren staan er super op, grijs, zwart, wit, eigenlijk kan alles! Bij een beetje zon kan het broekje direct de kast uit, bloten benen, kniekousen helemaal leuk! Maar ook met een slippertje natuurlijk eindeloos te combineren. En zelfs met een legging (nee geen witte ;-)) eronder kan het ook op de koudere dagen al aan wat mij betreft, al zijn de meningen daar over verdeeld 😉

Op de foto’s draagt Benthe het shortje met een grijze top van Br@nd. De sneakers zijn van EB Shoes.

Mijn oordeel:

  • Maatadvies: Benthe van 1.09m draagt maat 110 van het shortje, hij zit voor nu perfect. Of ze er de hele zomer mee gaat redden, weet ik niet zeker. We gaan hem de komende tijd dus in ieder geval lekker vaak dragen.
  • Draagcomfort: Mooie stof, licht elastisch en rekt daardoor prime mee
  • Minpunt: Ik kan er geen bedenken eigenlijk, maar wellicht is je dochter er gewoon geen type voor en vind je het iets te stoer.
  • Pluspunt: Short staat stoer, maar toch girly, zit lekker en je kunt er heerlijk mee mixen en matchen

Verkoopinformatie
Dit broekje (model ‘Kifaru’) is verkrijgbaar in maat 92 t/m 164, kost €26,95 (maar is ook al regelmatig in de sale te vinden) en shop je onder andere hier en hier.

A

B

C

D

E

F

G

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply