Geen categorie

Samenwerking Noppies en Imps & Elfs

19 december 2016

MODEBEDRIJVEN NOPPIES EN IMPS&ELFS BUNDELEN HUN KRACHTEN

Sinds vorige week is het bekend gemaakt dat Noppies en Imps&Elfs gaan samenwerken. Zij bundelen hun krachten samen om in de markt van kinderkleding en zwangerschapsmode hun positie te versterken. Slim, want het zijn twee populaire merken die de markt op dat gebied leiden. Noppies vooral met fijne, comfortabele babykleding en de trendy zwangerschapskledinglijn Supermom, Imps&Elfs met hippe baby-en stoere kinderkleding.

NOPPIES

Als een van de eersten begreep men bij NOPPIES hoe belangrijk het is om in de eerste fasen van de zwangerschap naast het hebben van modieuze kleding, ook extra ondersteuning en comfort te hebben. Kleding die tijdens zwangerschap ook lekker zit en waarmee de aanstaande moeder vast kan houden aan haar eigen stijl. Deze lijn heet Supermom. Het bedrijf heeft zich daarna verder uitgebreid naar baby- en kinderkleding. Kleding waarbij het draait om stijl, kwaliteit en plezier.

IMPS&ELFS

Het bedrijf ontwikkelt en verkoopt duurzaam gefabriceerde kinderkleding van natuurlijke katoen. Het merk IMPS&ELFS staat voor Dutch Design. Het heeft een sterk innoverend karakter en een tijdloos beeldmerk: een beetje dwars en toch sober en ingetogen. Lief en stout tegelijk, want een Imp is immers stout en een Elf is lief.

Deze twee Nederlandse merken gaan vanaf nu samenwerken! Ik ben zelf best wel heel erg benieuwd, wat er dan precies gaat veranderen. Ook nieuwsgierig hoe de kledingcollectie eruit gaat zien van beide merken van de baby-en kinderlijn. Wat veranderd er aan de zwangerschapslijn, en blijven beide labels hun eigen naam behouden? Kortom erg spannend en zeker iets om goed in de gaten te houden als je net als ons fan bent van deze twee Nederlandse labels, want het zal vast en zeker een groot succes worden!

Wordt vervolgd!

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply