Geen categorie

About me/ Samenwerken/ Disclaimer / Contact

14 augustus 2014

About me:

Ik ben Angelique, alias Shopaholiek.

Met vier kinderen, een man en het shoppen (vooral via internet) zijn mijn dagen best leuk gevuld.
Aan tafel met een paar vriendinnen is de naam Shopaholiek bedacht. Het idee om te gaan bloggen en zo een inspiratiebron te zijn voor fashionata-moeders was al snel geboren.
Met iedere week (p)reviews van hippe merken, leuke foto’s, de spotlight-shop met trendy (web)winkels, afgestyled met persoonlijke blogs en hot-stuff voor mama’s, probeer ik jullie dagelijks op de hoogte te houden van wat hip en happening is.

Samenwerken met Shopaholiek?

Wil je ook “vriend” worden van Shopaholiek en/of wil je meer info over samenwerken? 
Wil je je product onder de aandacht brengen d.m.v. een review? 
Een advertorial om je webshop in de SPOTLIGHT-SHOP te zetten? 
Hartstikke leuk, en zolang het past bij Shopaholiek doe ik dat graag. 
Ook ben ik regelmatig bij premières van theatervoorstellingen of andere evenementen (meestal voor kinderen) waar ik blogposts over schrijf. Wilt u daar kleding voor sponsoren? Ook dat is mogelijk. 


Neem vrijblijvend contact op via de mail .


Suggesties, leuke ideetjes, wil je meebloggen? Benieuwd naar mijn bezoekersaantallen?
Ik hoor het graag en laten we hier met z’n allen een leuk inspiratie-plaform van maken.


Disclaimer


Uiteraard werk ik op een professionele basis en is het logisch dat ik ook geld wil verdienen. Dat houdt dus in dat ik af en toe advertorials maak en banners plaats. Onder aan een betaalde post zal er dan *advertorial  staan. Ook maak ik gebruik van affiliaties.
Voor reviews krijg ik regelmatig producten opgestuurd, zolang deze bij Shopaholiek passen zal ik deze testen en een eerlijke mening geven. 
Ook bij deze posts zal ik onder het bericht de tekst *advertorial. Dit artikel bevat een gesponsord item plaatsen.
Natuurlijk zijn niet alle artikelen betaald of gesponsord. Heel vaak ben ik zelf heel enthousiast over iets en wil ik dat gewoon zelf graag met jullie delen. Die artikelen heb ik dan gewoon zelf aangeschaft.
GIVE-AWAY’s zijn beschikbaar gesteld door bedrijven. Winnaars* worden altijd via mijn website bekend gemaakt. 
*Bij geen reactie op een gewonnen product, na 1 maand, behoud ik mij het recht een nieuwe winnaar te kiezen.

En niet onbelangrijk: mocht je stukjes willen plaatsen uit mijn artikelen of foto’s willen gebruiken: op zich geen probleem maar vraag het mij eerst even en graag een vermelding van Shopaholiek. Maar dat lijkt me logisch toch?

Adresgegevens:
Shopaholiek/EVA Agency
Stationsweg 41
3331 LR ZWIJNDRECHT

info@shopaholiek.nl

Facebook
Instagram
Twitter

* GASTBLOGGER Soei-Len

Mijn naam is Soei-Len, getrouwd met Tim en moeder van 3 kinderen met als passie alles wat met shoppen te maken heeft.
Kleding, schoenen, tassen en accessoires om het geheel op te leuken: ik vind het allemaal geweldig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mijzelf.

De postbode is dan ook bijna een goede vriend met mij aangezien ik dezelfde hobby heb als Shopaholiek: het internet afstruinen om de leukste items te scoren. 


Jullie hebben mijn dochter vast al eens voorbij zien komen op Shopaholiek. Zij stond af en toe al model. In 2015 ga ik gezellig mee bloggen en zullen jullie ook mijn andere 2 kinderen voorbij zien komen.  Ik heb er zin in!

Ik wens jullie voor nu een fashionable new year!

Liefs,
Soei-Len


* GASTBLOGGER ANNEMARIE 


Hallo allemaal, 

in 2015 ga ik Angelique helpen als gastblogger bij Shopaholiek.

Mijn naam is Annemarie, mijn leeftijd wordt steeds minder belangrijk 🙂
Ik ben getrouwd met Tonny en heb twee kinderen, Thijs (7) en Linde (5). 

Ik ben gek op stylen. Heel het gezin moet er aan geloven, maar vooral de kinderen. Er is ook zoveel leuks voor ze te koop en mijn ontdekkingen ga ik dit jaar met jullie delen. 
Ook ga ik een hele leuke nieuwe rubriek verzorgen: LoveTheLook: Ik ga looks spotten in alle kinderkleding Facebook-groepjes. Iedere vrijdagavond verschijnt mijn blog met daarin mijn favoriete Look van de week. 
Jullie mogen de foto’s natuurlijk ook direct naar mij mailen: info@shopaholiek.nl t.a.v. Annemarie. Wie weet staat jouw kind in zijn of haar hipste outfit in deze rubriek.

Lieve groetjes,
Annemarie


* GASTBLOGGER MARIËTTEDag allemaal,

ook ik ga in 2015 Shopaholiek helpen als gastblogger.

Ik ben Mariëtte, getrouwd,  moeder van twee dochters van 11 en 5 en woon in het midden van het land. Na mijn top 10 en review van een show van Ernst en Bobbie, heb ik de smaak te pakken;  ik wil ook bloggen!  Ik voel me dan ook zeer vereerd dat ik ben gevraagd om mee te bloggen.

Ik ben shopverslaafd en vooral in de late avonduurtjes speur ik internet af op zoek naar leuke trends en koopjes en chat  heel wat af over mijn favoriete merken in de verkoopgroepjes op Facebook.

Maar naast kleding heb ik nog een grote hobby, gezond koken. Nou ja, zo gezond mogelijk. Om jullie niet al te veel te vermoeien met mijn gezonde gerechten, zal ik bij Shopaholiek ongeveer eens per twee weken een Food Plog verzorgen.  Wat is dat? Ja, de nieuwste rage op het gebied van bloggen. Dit is een photolog, in plaats van tekst wordt er door mij veel gebruikt gemaakt van foto’s.

Omdat het in 2015 nog leuker wordt om Shopaholiek via facebook te volgen vraag ik aan al mijn Facebook vrienden deze pagina te gaan liken en volgen. Als je mijn food-plogs wilt volgen like dan ook ShopaholiekMama.

Tot plog!
Mariëtte


Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply