GIRL

Jumpsuit, sweatdress of short??

12 maart 2017

WHAT’S YOUR FAVORITE?

Ben jij ook zo aan het genieten van de zon en de temperatuur die stijgt. De lente hangt echt in de lucht nu, heerlijk na al die regen. Wij hebben afgelopen weekend van die eerste lente dingen gedaan, een ijsje eten en lammetjes kijken. Dat de tuin ook wat aandacht nodig heeft, heb ik nog even genegeerd. Ook krijg ik met dit weer zin om de kasten om te gooien en zomerkleding te gaan dragen. Iets wat van Linde nooit mag ontbreken in de zomergarderobe is een jumpsuit; zij noemt dit zelf een pak. Dat rolde wat makkelijker uit haar mond toen ze twee was en ze is het altijd zo blijven noemen. De jumpsuit is dan ook onze favoriet uit deze Le Big collage, wij gaan voor B dus. Maar wat mag bij jouw meisje niet ontbreken? Een shortje, sweatdress of net als bij ons een jumpsuit?

A. Short

Groen is een trendkleur deze zomer en dit shortje heeft echt een prachtig groen kleurtje. Heel mooi hierbij vind ik roze, daarom heb ik het shortje gecombineerd met een zacht roze boho top en een fuchsia kleurig glittervestje. Om in de boho sfeer te blijven vind ik het heel mooi om er bruine sandaaltjes met fringes bij te dragen. Onderaan dit blog vind je ook nog een andere Le Big combinatie.

B. Jumpsuit

Wat een plaatje deze jumpsuit, de ondergrond is zacht aqua blauw en deze is bezaaid met gekleurde bladeren. In deze print komen nog veel meer leuke items voor in de Le Big collectie. Wij zijn voor het zomerjasje gegaan, maar deze jumpsuit lonkt zeker ook. Helemaal gecombineerd met het zomerse stro hoedje.

C. Sweatdress

En sweatdress zit natuurlijk heerlijk en staat lekker sportief. Dit exemplaar van Le Big geeft een heel zomers gevoel door het roze met gele streeppatroon. Kleed hem verder aan met één van de leuke kettingen, gele kniekousen en natuurlijk een paar mooie stappers eronder.

Shoppen

Le Big shop je hier

De verschillende schoenen shop je hier

Annemarie

  • Bekijk hier Lindes zomerjas met dezelfde print als de jumpsuit
  • Volg Annemarie op Instagram
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

 

Le Big jumpsuit Le Big sweatdress Le Big short

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply