BOY REVIEWS

Thijs in Indian Blue Jeans en Clic!

4 april 2016

KLEURRIJK EN STOER

Ik ben echt een fan van kleurtjes en printjes. Zeker voor kinderen, ze zijn maar één keer klein. Maar als je negen bent moet het natuurlijk wel stoer zijn. Thijs en ik slagen dan ook erg goed bij het redelijk nieuwe jeansmerk Indian Blue Jeans. Een kleurrijk en super stoer label. Hun yel is “No Guts, No Glory”. Nu is Thijs niet echt een typische no guts kind of guy. Maar hij is wel echt zichzelf en laat zich niet beïnvloeden door anderen, daar is ook de nodige guts voor nodig toch?

Kleding guts heeft Thijs zeker, hij draagt alles wel. Er is alleen één maar, het MOET lekker zitten. Gelukkig wordt Indian Blue Jeans op dat gebied ook helemaal goedgekeurd door hem.

Thijs draagt de bomber jacket New York, een vest met een print mouw en een leuke structuur op het groene deel. Daaronder een oranje shirt met flower sleeves. Te gek al die kleurtjes en printjes. En zo handig, een vest in de zomer. Trekt makkelijk aan en uit. Gecombineerd met zijn favo jeans de skinny fit Blue Ryan is Thijs good to go.

Nu kun je natuurlijk niet naar buiten zonder een paar goede schoenen aan je voeten. Ook bij sneakers houd ik van kleur en maak ik het liefst een leuke match. Deze toffe sneakers van Clic! kleuren door de groene en blauwe accenten prachtig bij zijn kleding.

Maatadvies:

Thijs is nu 137 centimeter. Hij draagt de broek van Indian Blue Jeans in maat 9 en het vest en shirt in maat 10. Het vest is nog wat ruim voor hem.

Verkoopinformatie:

Blue Ryan jeans

T-shirt flower sleeves

Bomber jacket New York tip met de code 16MMG krijg je tot en met 30 april 2016 20% korting

Clic! verkooppunten

Indian Blue Jeans bomber jacket New YorkIndian Blue Jeans Blue Ryan skinny fitIndian Blue Jeans oranje shirt met flower sleevesIndian Blue Jeans oranje shirt met flower sleevesIndian Blue Jeans bomber jacket New York Clic! sneakers

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply