BOY GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Retour Jeans x Touzani – Unisex collectie!

21 februari 2022

FREEDOM OF MOVEMENT

Na een fantastische wintercollectie, heeft Retour Jeans nu een zomercollectie uitgebracht door wederom een geweldige samenwerking met freestyle voetbalkunstenaar Touzani! Hij is de eigenaar van het grootste voetbalplatform van de Benelux, Touzani TV. Zijn missie: elke voetballer beter maken, ook al is niet iedereen Messi of Ronaldo. Als grondlegger van de sport is hij de eerste die bekende voetbaltrucjes uitvoerde, waardoor freestyle voetbal internationaal groot is geworden.

De nieuwe, sportieve Retour Jeans x Touzani collectie is geïnspireerd op straatvoetbal waarbij beweging en comfort de boventoon voeren. Naast een basis grijs en zwart zien we frisse kleuren als oranje, groen en lichtblauw terug, uitgevoerd als colour block of tie dye. De kleding bevat ook veel gave details. Wat extra leuk is, is dat het een unisex collectie is. Dus het kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden. En dat er dat geweldig uit ziet, laten Bente en Sil in deze review zien. Beide zijn ze geen voetballers maar dat hoeft ook helemaal niet. Ze zijn beide wel heel sportief! De kleding spreekt hen dan ook erg aan!

Outfit Bente: Bente koos voor de wit/blauwe hoodie genaamd Driver met capuchon en een halve ritssluiting. De hoodie heeft een grote kangoeroezak aan de voorzijde en een zakje met ritssluiting. Ze combineert de hoodie met een joggingbroek uit de Retour Jeans x Touzani collectie. De broek heeft een breed elastiek en aansnoerkoord in de taille en verder zakken met ritssluiting aan de zijkant en een fake zak aan de achterkant. Dat deze outfit heel comfortabel is, hoeven we denk ik niet uit te leggen! Bente is 158 cm en draagt beide items in maat 13/14.

Outfit Sil: Ook Sil wist snel een keuze te maken. Hij draagt dezelfde broek als Bente maar dan in de kleur zwart. Op de broek draagt hij een shirt genaamd Knock. Het T-shirt heeft een regular fit, korte mouwen, een ronde hals en een zakje op de mouw. Als het frisser is, draagt hij het vest genaamd Cross. Dit vest heeft een opstaande kraag, een ritssluiting met kinbescherming voor, zakken met ritssluiting en een geribde boord aan de onderkant en onder aan de mouwen. Sil is 141 cm en draagt alle items in maat 11/12. Beide kids hebben nog voldoende groeiruimte.

Wil je direct shoppen, klik dan hieronder op de items van onze beide modellen. Voor de gehele Retour Jeans x Touzani collectie, klik je hier.

Bente: Hoodiebroek

Sil: Vestt-shirtbroek

Kijk je mee?

Liefs, Marieke & Jolanda

Voor de frissere dagen is er het gave vest!
Wij zijn fan van deze mooie, hemelsblauwe kleur!
Prachtige details en prints, dat kenmerkt deze collectie!
Altijd al een handtekening willen hebben? Dit is je kans!
De kleding is gemaakt van een zachte, stevige stof die tegen een stootje kan! Je voelt de kwaliteit.

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply