GIRL REVIEWS

Looking beautiful in Le Big

3 september 2016

STRALEN IN BLAUW EN GOUD

a special thanks to

Thiskidsgotstyle Photography

Verliefd zijn op je kind is, denk ik, een gevoel dat alle moeders herkennen. Vooral op foto’s en als ze slapen zijn ze super zoet… en zo heerlijk stil. Maar ook overdag kan dat gevoel van liefde mij overvallen. Ik heb twee enorme kwebbels en het is zo leuk om te horen hoe zij tegen de wereld aankijken. Soms al met zoveel inzicht en andere keer nog heerlijk naïef en vol kinderlijke onschuld. Ze kijken je dan zo intens aan met die mooie, heldere, grote kijkers en daar geniet ik zo van. Ik kan ze ook regelmatig achter het behang plakken hoor, maar zulke momenten vol van liefde maken alles goed.

Ik kan er ook enorm van genieten als ze er mooi gekleed bijlopen. Linde kan zo lekker spelen en vrolijk rondhuppelen, heerlijk om dan naar haar te kijken. Bijvoorbeeld als ze deze set draagt van Le Big. Le Big is een super vrolijk merk met een originele en kleurrijke collectie. Je kunt met hun items alle kanten op; van bont en uitbundig naar meer ingetogen. Voor dat laatste kozen Linde en ik, maar door de structuur in de stof van de rok, het printje op het vestje en de afwerking is het toch een heel sprekend setje. De indigo blauwe kleur staat zo mooi bij Lindes ogen en goud is echt niet weg te denken uit het modebeeld deze winter.

Het vestje is super zacht en prikt niet, de all-over panterprint geeft een speelse en hippe uitstraling. De boorden zijn versierd met gouddraad en bij de mouwen zijn ze mooi afgewerkt met een omslag en een beige streepje. Het goud komt weer terug in de rok met vrolijk gestreepte tailleband. Onder het vestje draagt Linde een mouwloze top die prachtig aansluit. Ideaal voor haar, ze heeft het namelijk ook in de winter snel warm. De kniekousen met dezelfde print als het vest maken de set helemaal af en de gouden haarband met oortjes geeft het geheel een speelse twist. Voor de winter hebben we nog een navy maillot met kabelprint bij deze items en nu kunnen we het al dragen met blote beentjes.

Maatinformatie en shoppen

Linde is nu 124 centimeter en draagt alle items in maat 122/128. Het zit allemaal perfect, niet te ruim en toch genoeg groeiruimte voor de winter. Le Big heeft een eigen webshop met een prima service en ik vind het heel fijn dat hun volledige collectie daar verkrijgbaar is. Je pakketje komt ook nog eens binnen als een waar cadeautje, ik zeg shoppen maar. Linde haar giga gave booties zijn van Giga en die vind je hier.

Le Big Le Big Le Big Le Big Le BigLe Big

Sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annemarie | Shopaholiek 19 januari 2017 at 10:07

    […] Looking beautiful in Le Big […]

  • Leave a Reply