BOY GIRL Jolanda SPOTLIGHTSHOP

HEMELS VOOR KINDEREN

4 oktober 2017

Kidsfashion in Boxmeer!

Kennen jullie de winkel Hemels voor kinderen? Ik zag de naam regelmatig op facebook voorbij komen en ik had er online ook wel eens wat besteld maar ik was er nog niet geweest. Op 18 augustus heropende Hemels voor kinderen de winkel. De winkel was na een fikse verbouwing verdubbeld en ook schoenen waren toegevoegd aan het assortiment. Ik vond het dan ook jammer dat ik op vakantie was in de feestweek. Maar toen ik voor mijn werk vorige week in Boxmeer moest zijn, had ik een prima excuus. Natuurlijk ging ik er even binnen!

Bij binnenkomst werd ik direct welkom geheten door Anneke, de vriendelijke eigenaresse. Vol enthousiasme liet ze haar vernieuwde winkel zien! De winkel is licht, ruim, overzichtelijk en heeft brede paden zodat je ook met een kinderwagen lekker kunt shoppen! Ik zie een groot assortiment voor jongens en meisjes en baby’s. Maar ook voor de grotere jongens en meiden. Ik zie mooie merken die elkaar goed aanvullen, ook qua prijs. Dat doen ze heel bewust zodat iedereen klant kan zijn of worden. Ik weet nog niet precies wat ik zoek en Anneke laat me een aantal opties zien. Ze maakt mooie combinaties en heeft al snel door wat wel of niet bij ons past. Ik voel me echt klant… hoe heerlijk! Je merkt ook dat ze werkt vanuit haar ervaring als moeder en vanuit een enorme passie voor kidsfashion. Ze kent de collecties, de kwaliteit en de pasvorm van haar merken. Ik durf gerust de set die we samen uitgezocht hebben, mee naar huis te nemen. Die gaat zeker passen en valt ook ongetwijfeld in de smaak! Voor mijn zwangere vriendin neem ik ook nog een presentje mee want Hemels voor kinderen heeft verrassend veel leuke (kraam)cadeautjes, hebbedingetjes, boekjes, spaarpotten, omslagdoeken, houten speelgoed, spelletjes en nog veel meer.

Dit is toch hemels:

  • Grote collectie voor kids van 0 – 15 jaar
  • Merken als: Little Miss Juliette, Ninni Vi, Retour, Levi’s, Name It, Scotch & Soda, Tumble ’n Dry, Babyface, Little label en nog veel meer.
  • Z8 star dealer
  • NIK & NIK corner
  • Groot assortiment Zebra tassen
  • Enorme jeanswand met maten vanaf 92 t/m 176 en heel veel merken in alle prijsklassen
  • De hipste schoenen! Je kids kunnen helemaal winterklaar de deur uit!

Nu hoor ik je denken..  Boxmeer..  waar ligt dat precies? Hemels voor kinderen vervult een echte regiofunctie want Boxmeer ligt centraal tussen Cuijk, Nijmegen en Venray. Naast Hemels voor kinderen zijn er nog diverse mooie shops en lunchrooms in het gezellige centrum van Boxmeer dus maak er een leuke middag van zou ik zeggen! Heb je overdag geen tijd om de winkel te bezoeken? Je wilt graag alleen met je vriendinnen winkelen? Dan kun je Hemels voor kinderen gewoon bellen voor een afspraak om privé te shoppen. Hoe gaaf is dat? Zij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staat!

Webshop

En als het toch echt te ver is, dan is er nog de webshop! Toevallig zie ik tijdens mijn bezoek hoe een webshopbestelling ingepakt wordt. Een echt cadeautje! Ook hier zie ik de service en klantgerichtheid weer terug. Klik hier om direct online te shoppen! Voor meer info: www.hemelsvoorkinderen.nl

Winkel

Je vindt dé hipste en grootste kinderkledingwinkel van de regio Boxmeer en Land van Cuijk winkel in het centrum van Boxmeer, Hoogkoorpassage 1. Parkeren kun je bijna voor de deur en nog GRATIS ook!

 

Hemels voor kinderen

Nu ook met de hipste schoenen voor jongens en meisjes!

 

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

De jeanswand met maten vanaf 92 t/m 176 en heel veel merken in alle prijsklassen!

Hemels voor kinderen

Fashion voor de allerkleinsten, vanaf maat 44!

 

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

Natuurlijk een grote keus aan winterjassen!

 

Hemels voor kinderen

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply