Annemarie MEET US

Annemarie

22 oktober 2015
Meet us Annemarie

Hi, ik ben Annemarie en samen met mijn man Tonny heb ik een koningskoppeltje, onze grote trots. Thijs, onze zoon, is al weer bijna elf en onze prinses Linde is acht. Toen Thijs een baby was begon ik nog rustig aan met kleding kopen bij de Hema of in de sale. Gewoon in de mooie Hanzestad Zwolle, waar wij wonen. Maar al snel ging ik collecties en trends in de gaten houden. En toen er ook nog een meisje geboren werd was er geen houden meer aan. Kindermode is gewoon te leuk en een echte passie geworden.

Nadat ik mijn HAVO diploma op zak had, ben ik vanuit het kleine dorpje Schoonrewoerd verhuisd naar Zwolle om daar de opleiding tot etaleuse te volgen. Met veel plezier en goed resultaat heb ik deze opleiding afgerond. Ik heb alleen ook een liefde voor cijfertjes en besloot nog Moderne Bedrijfsadministratie te gaan studeren en ik ging werken bij een groot accountantskantoor. Het creatieve bloed kroop echter waar het niet gaan kon en ik ging gedecoreerde taarten maken. En met deze hobby werd ook mijn plezier in fotograferen geboren. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je mijn taarten bekijken op de Facebookpagina Zoet uit Zwolle.

Voor Lindes vijfde verjaardag maakte ik een Bomba taart, ken je dat kledingmerk? Angelique, de oprichter en eigenares van Shopaholiek was helemaal weg van deze taart. Ze schreef er een blog over en dit was een groot succes. Ondertussen ging ik met mijn spiegelreflexcamera steeds meer foto’s van de outfits van kids maken en posten op social media en ik besloot te stoppen met de taarten. De rust die dit bracht was van korte duur, want Angelique vroeg me voor haar te gaan bloggen. Na enige aarzeling, ik had geen idee waar ik aan begon, besloot ik de gok te wagen. En tot de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van en ik weet inmiddels zo veel meer. Niet alleen nog meer over kindermode, maar ook over analytics, SEO, Google ranking en WordPress. Wat is bloggen over kindermode gaaf. Vooral Linde en ik hebben er veel plezier in samen, daarom zie je haar wat vaker voorbij komen dan Thijs. Kijk maar eens op onze Instagram pagina @annemarie_thijs_linde.

Ik hou er van nieuwe merken te ontdekken of bekende merken op eigen wijze neer te zetten. Het maken van reviews is de kracht van Shopaholiek en ook mijn passie. Hoe zet ik een kledingset op de foto, welke details licht ik eruit, hoe schrijf ik er een aansprekende tekst bij met een persoonlijke invalshoek. Elke keer zet ik me weer voor 200% in zodat ik iets neer kan zetten waar de opdrachtgever wat aan heeft, waar ik zelf trots op ben en helemaal achter sta en natuurlijk hoop ik onze volgers ermee te inspireren.

Als eigenaar van een kledingmerk of kinderkledingwinkel vraag je je misschien af wat een blogger voor je kan betekenen. Wij geven inspiratie, vergroten je naamsbekendheid, genereren bezoekers op je website, verhogen je Google ranking en helpen je aan content voor je eigen Social Media. Wil je vrijblijvend meer informatie stuur dan een mail naar annemarie@shopaholiek.nl. Kijk hieronder voor voorbeelden van reviewblogs, al mijn blogs lees je hier na.

Facts

  • Linde is gek op de camera en weet elke keer weer nieuwe poses te verzinnen
  • Thijs wil mama af en toe met plezier helpen, maar niet te vaak
  • Mijn goede voornemen voor 2018 is het nog verder ontwikkelen van mijn fotografie en het leren werken met photoshop
  • Al ruim drie jaar ben ik nu blogger bij Shopaholiek
  • Ik probeer altijd persoonlijk te blijven in mijn blogs
  • Elke keer vernieuwend zijn en verrassen is mijn doel
  • Ik schrijf één a twee blogs per week
  • Mijn favoriete blog van 2017 is “liefde voor de panterprint“, gemaakt voor Lola Meis
  • Mijn stijl is romantisch, maar nooit tuttig. Ik ben gek op printjes, (pastel/zachte) kleur en een urban touch
  • Op mijn privé Instagram heb ik bijna 3.400 enthousiaste volgers. Ook hierop promoot ik al mijn blogs

Hieronder zie je een aantal blogs, die ik het afgelopen jaar heb gemaakt. Wil je alles bekijken klik dan hier.

Interesse in een samenwerking? Mail dan, geheel vrijblijvend, naar annemarie@shopaholiek.nl.

Untitled design (26)

Lola meis

Indian Blue Jeans

Scotch r’Belle

Untitled design (28)

Retour Jeans

Knast by Krutter

Indian Blue Jeans

Untitled design (29)

Kiestone via TOFF Kidswear

Ruby Tuesday via Kids Department

Looxs via Woods Kinderkleding

Untitled design (25)

Oaks of Acorn

Claesens

The New

Untitled design (2)

Soft Gallery via Kids Department

Blue Pepper Industries via Woods Kinderkleding

Lola Meis

Untitled design (3)

Looxs

IKKS

Mini Rodini

Untitled design (4)

Scotch Shrunk

Persoonlijk blog

Retour Jeans

Untitled design (6)

Lola Meis

Indian Blue Jeans

FarmCamps


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en wat leeftijd betreft ga ik hard richting de 40. Ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply