Annemarie NIEUWE COLLECTIE

Jurk met ruffle voor de lente

14 maart 2018
b Untitled design (15)

ROEZELS, ROEZELS, ROEZELS

De roezel of ruffle is niet meer weg te denken uit het het modebeeld deze zomer. Je ziet ze op de schouders van topjes, aan de onderkant van de mouwen, langs de halslijn van jurkjes of juist onderaan de jurk, rok en zelfs broek. Linde en ik zijn altijd wel in voor zo’n romantisch element aan een outfit en slaan deze trend dan ook zeker niet over. In dit blog laten we een jurk met ruffle zien van Indian Blue Jeans en ook heel tof paar sneakers met ruffle van Braqeez.

Jurk met ruffle

Linde draagt een mooi smal vallend jurkje die zwart wit gestreept is. Deze jurk met ruffle kun je op of off shoulder dragen. Is het wat frisser, dan combineren we deze dress met een tof gebleekt spijkerjasje van Indian Blue Jeans. Deze zit mooi aangesloten en bevat genoeg stretch voor optimaal draagcomfort. Voor mij is zo’n spijkerjack met een lichte wassing onmisbaar in de zomer. Het past eigenlijk bij vrijwel elke outfit en geeft net dat beetje warmte dat je soms nodig hebt tijdens de Nederlandse zomer. We hebben het jasje zelf gepimpt met een paar leuke pins die perfect bij de jurk met ruffle passen.

Sneaker met ruffle

Toen Linde haar doos met nieuwe schoenen uitpakte, zei ze gelijk; dit zijn fijne sneakers voor de avond4daagse. Ze moet 10 kilometer per avond dit jaar, best een hele afstand. Ze heeft natuurlijk ook helemaal gelijk dat een sneaker erg fijn is om veel op te lopen, zeker als ze van het kwaliteitsmerk Braqeez zijn. Stevige, leren schoenen met een goed voetbed. En ook nog met een hippe ruffle en trendy uitstraling. Door de neutrale kleurstelling weet ik zeker dat deze sneakers perfect zullen passen bij de inhoud van de kast.

Maatadvies

Linde is nu ruim 130 centimeter en draagt het spijkerjack en de jurk met ruffle in maat 8. De sneakers draagt ze in maat 32 en dit is ook de maat die ze nu net heeft.

Instagram

Op Instagram kun je mij, Linde en Thijs persoonlijk volgen, we laten bijna elke dag iets van ons horen. We vinden het leuk als jij ons ook komt volgen, je vindt ons hier.

Shoppen: jurkspijkerjack – sneakers

jurk met ruffleJurk met ruffleJurk met ruffleJurk met ruffleJurk met ruffleJurk met ruffleJurk met ruffleJurk met ruffle

Sponsored post

Shutterstock bedankt voor deze afbeelding


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply