GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

WAAAW wat mooi & comfortabel!

20 oktober 2016

Creëer en Combineer!

In een korte periode heeft Waaaw een mooie plek veroverd tussen de grote bekende merken. Het begon enkele jaren geleden met een basic jurkje met een simpele maar perfecte pasvorm. De twee drukkers bovenin maken ieder item uniek want je kiest je eigen applicatie; van pioenroos, strik, tot subtiel gehaakt bloemetje verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen. Hierdoor is het jurkje of shirt altijd feestelijk, hip en vrolijk. Door de combinatie van de perfecte kwaliteit (het blijft echt mooi!) en een hele nette prijs, wil je elk seizoen minimaal 1 nieuw item! Ik zeg bewust minimaal want hier zijn het altijd 3 à 4 stuks..  Dus wees gewaarschuwd… eenmaal Waaaw in de kast en je bent verslaafd!

Ik ben een echte jurkjes-mama. Waarom precies… weet ik niet. Misschien omdat het in mijn beleving zo lekker zit met een legging… geen drukkende knoop in je buik. Dus ik kies als een soort van automatisme voor een jurk in de winkel en webshop. Maar toen Waaaw me vroeg om twee mooie outfits aan jullie te laten zien uit de trendlijn van de nieuwe wintercollectie, was ik direct enthousiast! Geen jurkjes deze keer maar een heerlijke comfy sweatpants  en een shirt/rok combinatie. Dit moet ook heerlijk zitten dacht ik en dochterlief is het daar helemaal mee eens! Ze heeft de broek met shirt direct klaar gelegd voor morgen naar school. Dat zegt genoeg!

Als eerste showt Bente een shirt uit de ‘Sporty’ lijn met driekwart mouw. De zijkanten van het shirt zijn voorzien van een zwart-wit ‘All-over’ print en de omslag van de mouw bevat een mooie sierrand. We combineren het shirt met de ‘All-over’ print rok. Als applicatie koos ik voor de lederen roos. Je kunt de set combineren met een contrasterende kleur legging zoals groen of blauw (en de applicatie hier op aanpassen bijvoorbeeld), maar ook een zwarte Waaaw legging is helemaal hip! Dat maakt de set iets stoerder vind ik.

Nieuw in de collectie sinds deze week is de zwarte sweatpants! Oh, wat is die gaaf! Prachtig afgewerkt met mooie details zoals de glitter striping op het been maar met het comfort van een heerlijke joggingbroek. En wat een mooie pasvorm. Hij sluit perfect aan. Die gaat hier veel gedragen worden! De sweatpants is overigens ook verkrijgbaar in de kleurrijke pauwenprint en de zwart-wit ‘All-over print. Ik ben blij dat ik naast de vertrouwde jurkjes nu ook twee andere outfits heb ontdekt die net zo heerlijk zitten en erg leuk staan. En nog steeds kan ik lekker combineren door met leggings, shirts en applicaties te wisselen.

Alle items die ik jullie hier laat zien, hebben overigens de bekende Waaaw kwaliteit! Zacht, comfortabel, kleurvast en ijzersterk. Daar houden wij van toch?

Kijk snel waarmee jij de sweatpants gaat combineren!

Verkoop- en maatinformatie:

Bente is 120 cm en draagt alles in maat 122/128.

  • Shirt ‘Sporty’ met driekwart mouw cyclaam-Zwart/wit, shop je hier.
  • Rok ‘All-over’ zwart – wit, shop je hier.
  • Legging ‘Basic’ groen, shop je hier.
  • Legging ‘Basic’ zwart, shop je hier.
  • Sweatpants ‘Limited’ zwart, shop je hier.

Zwarte laarsjes: Ninni vi, je shopt deze o.a. hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply