BOY KIDS FASHION REVIEWS

Chaos in de mix met Dutch Dream Denim

9 april 2018
spijkerjack

TRY AND FAIL… BUT DON’T FAIL TO TRY

Deze inspirational quote kwam ik ergens op internet tegen en vond ik wel een hele mooie. Met doorzetten kom je uiteindelijk het verst. En als je iets niet probeert, leer je het natuurlijk ook nooit. Waar Thije vroeger nog best wel angstig kon zijn, is daar nu steeds minder en minder van over. Zo skiet hij als een raket de piste af en ook het skateboarden heeft hij inmiddels ontdekt en vindt hij helemaal leuk.

De outfit

Bij zulke actieve bezigheden hoort natuurlijk ook een stoere en comfortabele outfit. Deze vonden we bij Chaos and Order. De outfit is sportief met een vleugje retro en zoals we van Chaos and Order gewend zijn is de pasvorm weer perfect! Mooi smal gesneden en super draagbaar door de zachte stoffen. We kozen voor shirt Thor in combinatie met short Tom in mooi aquablauw. Alle jongensitems hebben dit seizoen een naam met een T. Van vest Thijs tot en met longsleeve Tiemo. Het t-shirt dat Thije draagt is uitgevoerd in mooie heldere kleuren en voorzien van een subtiele print op borsthoogte. Leuk detail vind ik de strepen op de schouders, zo past ook dit shirt helemaal bij de stripe-trend die je tegenwoordig veel ziet. Maar dan wel net even anders en op en top Chaos. Short Tom heeft eveneens een mooi slanke pasvorm en is voorzien van twee zakken, mét rits, wat ik dan wel weer handig vind aangezien alle spullen die erin gestopt worden net iets minder snel kwijtraken.

Dutch Dream Denim spijkerjack Pili Pili

Een spijkerjack voor jongens, eerlijk is eerlijk, ik heb er even aan moeten wennen. Maar sinds twee jaar ben ik helemaal om, ik vind het hartstikke stoer! Het is daarnaast ook zo makkelijk en past eigenlijk overal bij. Dit geweldige jack van Dutch Dream Denim is gemaakt van een zachte jogg-denim en zit dus ook nog eens superlekker. En ook niet onbelangrijk, deze jas heeft een vriendelijke prijs. Altijd fijn om te weten, toch? Zelf vind ik de lichte wassing van het jack heel erg mooi, zeker in de lente hou ik van deze frisse tinten. Het jack is verkrijgbaar in losse maten, dus hij past altijd perfect!

Facts

  • Thije draagt de gehele Chaos and Order set in 146/152, hij is zo’n 144 cm lang.
  • Het spijkerjack is maat 146.
  • De sneakers zijn van Adidas Superstar.

Shoppen: shirt, korte broek en jack DDD.

Meer blogs lezen van Anouk, klik dan hier. Anouk volgen op Instagram kan hier.

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

spijkerjack

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply