Anouk BOY OOTD

Thije in Chaos and Order Boys

10 april 2017
chaos and order boys

Chaos and Order Boys: For cool boys only!

Alle leveringen van de Chaos and Order boys collectie liggen inmiddels in de winkels en wat is het gaaf!!! Ik hoor om me heen weleens dat het moeilijk shoppen is voor jongens en daar ben ik het eigenlijk helemaal niet mee eens. Het is wat minder divers dan voor meiden, want bij een jongen kom je natuurlijk al snel uit bij een broek met een shirt, maar op dat vlak is er echt genoeg leuks te koop. Kijk maar eens naar deze Chaos and Order boys collectie. Kleurrijk en toch stoer, prints, maar ook rustigere items en natuurlijk de super kwaliteit en pasvorm maken dat Chaos een steady plaats heeft veroverd in kindermodeland.

Ons oog viel op deze gave set uit de nieuwste levering. Thije is ‘al’ 8 en dus moet een outfit wel bij zijn leeftijd passen en niet meer te kinderlijk zijn. Deze outfit van Chaos voldoet daar wat mij betreft helemaal aan. Mixen en matchen is heerlijk, maar soms past een set zo goed bij elkaar dat het eigenlijk bijna zonde is het niet samen te dragen. De grafische print op het shirt valt direct op en de V-hals geeft een net wat apartere pasvorm. De bijpassende sweatshort valt supermooi aansluitend en zit uiteraard heerlijk. Ik ben normaal niet zo van sweatbroeken naar school, maar bij deze broek heb ik geen enkele twijfel en Thije zal hem dan ook zeker aan doen naar school.

Facts

  • Thije is 138 cm en draagt de hele set in maat 134/140.
  • Thije’s sneakers zijn van GIGA en ook deze vallen mooi op maat. Hier kun je kijken waar ze te koop zijn.
  • De gehele Chaos and Order boys collectie is super te matchen onderling.

Fashionideetjes

  • Mixen en matchen is bij deze set eigenlijk niet nodig, maar het shirt kan uiteraard ook op een stoere jeans gedragen worden.
  • Een effen wit shirt staat ook heerlijk beachy op dit gave short.
  • Slippers of robuuste sandalen (denk aan birkenstocks) voor het echte zomergevoel.

Shoppen

De Chaos and Order boys collectie is te koop via hun eigen website. Bestel je voor 22.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Anouk

  • Volg Anouk op Instagram
  • Meer blogs van Anouk lezen, klik dan hier

chaos and order boys

chaos and order boys

chaos and order boys

chaos and order boys

chaos and order boys

chaos and order boys

chaos and order boys

chaos and order boys

 

 

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply