BOY BUDGET

Skinny jeans voor jongens met een fijne prijs

6 mei 2017
skinny jeans voor jongens

GEVONDEN: EEN ECHTE SMALLE SPIJKERBROEK

Het vinden van een echte skinny jeans voor jongens voelt soms als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Ik hoor het zo veel om mij heen en ook ik heb er altijd moeite mee. Alle tips die ik krijg ga ik bekijken en met een beetje geluk zit de broek dan als een gewone jeans. Ook koop ik broeken vaak een maatje kleiner zodat ze maar niet afzakken, want een riem; daar begint Thijs niet aan. Maar nu, nu heb ik er weer één gevonden, een echte skinny jeans voor jongens, yeah!

Een tijdje terug ging ik met Thijs winkelen en tijdens het voorshoppen (met Thijs erbij moet het natuurlijk zo snel mogelijk gaan) liep ik tegen een prachtige jeans aan. Mooie wassing, leuke en bijzondere sluiting met knopen, goede kontzakken en de jeansstof voelde lekker aan. De prijs was ook nog fijn, niet het budget wat jullie van ons gewend zijn op maandag, maar een bedrag dat ik graag over heb voor een mooie jeans. Er lag een heel stapeltje in de winkel en deze begon bij de kleine maatjes. Nou lijken die altijd smal, dus snel zocht ik de stapel door naar maat 140. Ik vouwde de broek uit en zag het gelijk, dit is een smallert, een echte skinny jeans voor jongens.

Een paar dagen later ben ik met Thijs gaan passen en ook aan voldeed de jeans aan al mijn verwachtingen en (zucht van opluchting) ook Thijs vond hem mooi en nog belangrijker lekker zitten. We combineren de jeans op deze foto’s met een mooi smal vallend neon oranje shirt en mijn favo sportvest uit Thijs zijn kast.

Shoppen

De skinny jeans van Name-It voor jongens is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 164 bij onze spotlightshop Woods, je vindt hem hier.

Neon oranje shirt

Sportvest

Annemarie

skinny jeans voor jongensIMG_9808 skinny jeans voor jongensskinny jeans voor jongens

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply