BOY REVIEWS

REVIEW: Kris in MortenZ wintercollectie 2015 / 2016

27 augustus 2015

KRIS IN ÉÉN VAN ZIJN MEEST FAVORIETE MERKEN: MORTENZ

Ik heb het al zo vaak gezegd dat jullie het inmiddels vast kunnen dromen. Maar wij houden van sweatpants :). Lekker zacht, heerlijk om in te spelen, kan tig keer gewassen worden, en het ziet er toch hip en stoer uit!

Wij zijn nogal vaak in Zeeland en dit zijn dan helemaal de outfits waar je ons in kunt uittekenen. Heerlijk! Vooral op het strand!

MortenZ heeft deze winter een verrassende kleurencombi met donker oranje, taupe, knalblauw en aqua in de collectie. Al mijn favo kleuren zitten hier in, dus het moge duidelijk zijn dat wij voor deze kleurencombi hebben gekozen 🙂

Zo’n longsleeve is altijd een topper. Afgestyled met de blauwe blouse krijg je direct een stoer effect. En dan de sweatpants: die is dit jaar net iets anders dan we gewend zijn. Er zit een nepgulp, nepknoop en meer zichtbare steekzakken op waardoor de uitstraling direct een soort “netter” is. Dit keer ook geen elastieken band, maar alleen een stuk elastiek op de achterkant wat voor een stoere pasvorm geeft. Staat echt lekker eigenwijs. Ik weet nu al zeker dat deze set enorm veel uit de kast getrokken gaat worden. Door Kris zelf, en door mij.

Ook hier hadden we nog een beetje pech: de bijpassende sneakers waren er nog niet. Die zijn hier natuurlijk echt top bij. Al hoef je natuurlijk niet altijd helemaal gestyled de deur uit. Er zijn veel schoenen die hierbij passen en wij gaan de blouse en longsleeve natuurlijk ook gewoon op een jeans dragen.

De schoenen van Koel4Kids uit de nieuwe wintercollectie passen hier overigens ook echt helemaal perfect bij! Qua kleuren kan het bijna niet mooier 🙂

SHOPPEN: MortenZ shop je o.a. bij Kixxwww.kekkekids.nl  en www.amazingkids.nl

Koel4Kids shop je via deze link.

Ons oordeel:

  • Prijs:  De prijzen waren nog niet bekend. Dus vul ik zo snel mogelijk in.
  • Kwaliteit: De kwaliteit is zoals we gewend zijn: kan niet beter.
  • Pasvorm: Kris draagt hier van alle items 110/116 . Kris zit een beetje tussen de maten in op het moment. Het is even zoeken of hij 116 of 122 draagt. Deze items zitten hem gewoon prima in 110/116.
  • Draagcomfort: Heerlijk zacht en comfortabel
  • Minpunt: Omdat Kris heel erg smal is is de sweatpants hem ietsjes te wijd. Qua breedte zou hij makkelijk in 98/104 passen, alleen is de lengte dan weer te kort.
  • Pluspunt: Euh… alles
  • SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

De schoenen uit de nieuwe collectie van Koel4Kids staan helemaal top bij deze outfit.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply