Barbara REVIEWS

SNEAK: de tweede levering van Moodstreet 2017 is WOW!

31 augustus 2017
tweede levering van Moodstreet winter 2017 is wow

De tweede levering van Moodstreet winter 2017 is WOW en wordt bijna uitgeleverd! Hoe te gek dat Shopaholiek jullie al een geweldig setje kan laten zien, voordat het in de winkels ligt!

Voor Nova had ik deze set direct in mijn vizier. Er staan namelijk hondjes op het rokje en laat dat nou haar lievelingsdieren zijn! Deze langorige hond – volgens mij is het een Beagle- heeft een English minded cartoonachtige uitstraling! Londen is the place to be. Koptelefoons, pijltjes, sneakers, platenspelers en Engelse kreten staan als een wirwar op het mooie zachtroze rokje. Het is van een mooi stevig katoen en binnenin is het heerlijk zachte fleece. De tailleband is lekker sporty mede door de groene strepen.

Dat brengt mij direct bij het mooi aansluitende shirt. Het groene, jade kleurige, shirt met roze strepen heeft een geweldige pasvorm! De mouwen zijn mooi gesneden en vallen netjes tot iets over de pols. De ronde hals met de metallic bies vind ik echt een schitterend detail! En natuurlijk worden we toch allemaal vrolijk van WOW! op het voorpand;)

De legging maakt dit setje helemaal compleet, vind je niet? Het is stoer antraciet en fijn gebreid. De enkelboord is afgewerkt met de twee groene strepen, wat ook in het rokje terugkomt.  Dat maakt het zo gaaf en is een leuke eyecatcher als je dat uit het laarsje laat piepen.

Het vest/ tussenjasje had ik wel als eerste willen benoemen in dit blog, want hij is zo ontzettend mooi. Echt meiden, hier word je heel blij van! Dit is een topper van deze winter! Hoe noem je nu zo’n fluffy, krullerig, teddy vachtje van een stofje? Ik kan er even geen naam voor verzinnen, maar op de foto’s is het duidelijk te zien. Daarbij is het ook nog heel zacht! Het is prachtig afgewerkt met een zachtroze voering met sterren allover! De boorden hebben weer de groene strepen en de rits geeft gemak!

Dit vestje gaat Nova natuurlijk eerst als tussenjas gebruiken en lekker buiten dragen. Daarna binnen voor the finishing touch! Door de mooie warme goudbeige kleur kun je het met gemak combineren met heel veel items uit de kledingkast!

Facts

  • Het valt op maat
  • Alleen het rokje is wat aan de kleine kant.  Ik adviseer daarvan een maatje groter te nemen.

Shoppen

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar zullen deze items natuurlijk ook voorbij komen, bij elkaar, maar zeker ook gemixt met kleding uit Nova’s kast.
  • Meer blogs kun je hier teruglezen!

tweede levering van Moodstreet winter 2017 is wow

tweede levering van Moodstreet winter 2017 is wow

tweede levering van Moodstreet winter 2017 is wow

tweede levering van Moodstreet winter 2017 is wow

tweede levering van Moodstreet winter 2017 is wow

tweede levering van Moodstreet winter 2017 is wow

sponsored-post

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply