Barbara MUSTHAVE PERSONAL

Personal: Kleintjes worden groot

29 april 2018
Kleintjes worden groot

Nova gaat naar de ‘grote school’, de basisschool. Het moment is aangebroken. Kleintjes worden groot! De derde in rij gaat het huis verlaten en gaat werken. Ja, zo noemen haar oudere zussen het. “Nova, je gaat nu ook werken op school. Echt niet alleen spelen, hoor!”

Nova heeft er zin in en is er absoluut aan toe. Wat merk je dat toch goed aan een nummer drie. Het is toch net een kopieermachine. Je hoeft er niet eens een blaadje in te leggen, want opslaan doet ze toch wel.

De vraag is nu natuurlijk, is mama er ook aan toe? Menig andere mama vraagt het aan me en zegt dan direct: “Heerlijk toch, alle tijd voor jezelf!” en dat is ook zo en zo voel ik mij nu ook, maar ik ken mezelf. Als het moment toch echt daar is dan ga ik zeker weten even slikken en misschien toch wel een traantje laten. Ja sorry, stoere mama’s, ik vind het toch wel een dingetje. Dit is toch mijn laatste, die nu écht naar school gaat. Negen jaar lang had ik een klein meisje bij me. Negen jaar lang, was ik er dag en nacht voor zo’n klein dreutel keuteltje en nu is die periode afgelopen.  FINITO! Het er alleen al bij stil staan doet me slikken. Natuurlijk blijft ’s nachts bestaan, helaas, haha. Dat kan ik nou net missen als kiespijn, maar je begrijpt toch wel mijn punt, hè!

Het zit dus ook meer in mijn hoofd dan dat er hier iemand in huis om taant, want hoe fijn is het te zien dat je kleine mini weer nieuwe uitdagingen aangaat en ook zo enthousiast is. Hoe leuk dat haar zussen zich als échte grote zussen ontfermen over deze kleine diva. Everybody happy en mama vast straks ook;)

De praktijk

Nova is vier en daar horen natuurlijk cadeautjes bij voor de grote school. Om nog enthousiaster te worden dan ze al is, kreeg deze grote meid natuurlijk een nieuwe schooltas voor haar verjaardag en wat is ze trots op haar ZEBRA luiaard tas. De zachte kleur pink is precies haar lievelingskleur, aldus Nova en de grappige luiaards zijn lekker urban stoer! Precies zoals Nova van vier is! Wat ook fijn is dat deze tas niet te groot is. In de tas zitten vakjes voor de drinkbekers en haar broodtrommeltjes passen er gemakkelijk in. Heb je op de foto al de binnenkant gezien, gaaf hè? Je begrijpt dat ze zich helemaal de blits voelt!

Shoppen

Barbara

  • Haar outfit, kun je terug zien in dit blog met een heel gaaf sparkling bombertje en al mijn blogs vind je hier
  • Volg mij hier op Instagram

Kleintjes worden groot

Kleintjes worden groot

Kleintjes worden groot

Kleintjes worden groot

…..en dit staat dus in mijn geheugen gegrift:

Kleintjes worden groot

Kleintjes worden groot

sponsored-post

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply