GIRL REVIEWS

Een super skinny jeans

2 oktober 2017
Super skinny jeans

WHEN IN DOUBT WEAR DENIM

In dit blog geen blue jeans, maar wel een echte girly jeans door zijn bijzondere afwerking. Misschien weet je het wel, Linde is niet echt een broeken meisje en met zwarte of donker grijze kleding hoefde ik echt niet bij haar aan te komen. Nu begint dat langzaam te veranderen, dus op de gok koos ik deze grijze super skinny jeans van Indian Blue Jeans voor haar uit. Gelukkig is ze er zelf ook weg van. Zou het komen door de glitterbies op de zijkant, het glanzende stiksel op de kontzakken of door de zachte stretchy stof? Hij werd goedgekeurd in ieder geval, ik blij want hij zit haar als gegoten en een spijkerbroek in de kast is toch wel handig tijdens de regenachtige Nederlandse herfst.

Zo’n super skinny jeans is heel makkelijk te combineren. Wat staat er nou niet op? En ook met de schoenen kun je alle kanten op bij een jeans met strakke pijpen. Wij kozen voor deze foto’s voor het populaire en snel uitverkochte shirtje van het nieuwe merk LOOXS. Wist je dat ze net weer aangevuld zijn in de winkels? Daarover heen draagt Linde een stoer jasje van KIE stone in een echte modekleur van dit moment: okergeel. Waar je ook haast niet omheen kan deze winter is de panterprint, wij kozen voor details in dit printje. Lindes sneakers zijn van Maruti en haar riem is van Cowboysbelt.

Ik noemde de regenachtige Nederlandse herfst al even, we zijn regelmatig nat geregend op weg naar school de afgelopen weken. Gelukkig blijven Lindes gymkleren heerlijk droog in haar nieuwe tas van Zebra Trends. Deze is namelijk waterafstotend en ook nog eens super leuk. Ik viel voor het mooie groene kleurtje en Linde voor de hartjes. De tas heeft een voorvak, extra binnenvakjes en is lekker ruim. Super geschikt voor naar school of een nachtje logeren. En hij staat zo leuk bij de groene stoel uit de nieuwe IKEA HAY collectie.

Facts

  • Linde is 129 centimeter en draagt de Indian Blue Jeans broek in maat 8. Ze heeft voldoende groeiruimte en de jeans zit niet (te) strak.
  • Het jasje van KIE stone en het shirt van LOOXS draagt ze beide in maat 134/140.
  • De Maruti schoentjes vallen vrij ruim en breed.
  • De Zebra Trends rugzak is waterafstotend en lekker ruim.
  • De ketting is van Klick_!t. De hanger is magnetisch waardoor je steeds van afbeelding kunt wisselen.

Shoppen

De super skinny jeans shop je bijvoorbeeld bij Woods, De Kleertjesfabriek, The Kids Republic of Indian Blue Jeans zelf.

Het jasje van KIE stone vind je bij TOFF kidswear.

Kijk voor verkoopadressen van de Zebra Trends tas hier.

Tip

Is een super skinny jeans helemaal niet het model spijkerbroek dat je zoekt? Of zoek je wel een super skinny jeans, maar voor je zoon? Lees dan dit blog eens, hierin tippen we 10 super fijne spijkerbroeken en we hebben een leuke actie voor je. Voor meer tips, leuke combinatie idee├źn en een kijkje achter de schermen kun je Annemarie_Thijs_Linde volgen op Instagram, kijk hier maar eens.

super skinny jeans Indian Blue Jeanssuper skinny jeans Indian Blue Jeansskinny jeans Indian Blue Jeansskinny jeans Indian Blue Jeansskinny jeans Indian Blue Jeansskinny jeans Indian Blue Jeansskinny jeans Indian Blue Jeans

Header foto met dank aan Shutterstock.

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply