BOY REVIEWS

Thijs in IKKS en Giga Shoes

7 november 2016
dsc_1715a

HET REGENT, HET REGENT, DE PANNETJES WORDEN NAT

with a special thanks to

Dorieke Fotografie

Brrrrr, de herfst is echt begonnen. Soms prachtig met al haar mooie kleuren en blaadjes die naar beneden dwarrelen in de zon. Soms koud en nat, maar gelukkig is het binnen warm en gezellig. En gelukkig voor Thijs heeft hij een waterafstotende winterjas van IKKS. Zo’n jas kun je goed gebruiken in de Nederlandse winter.

Winterjas

De jas heeft een parka model die je kunt tailleren. Ik vind dit altijd zo stoer staan bij de boys en toch ook heel gekleed. De jas is van binnen lekker warm gevoerd met borg en heeft als klap op de vuurpijl ook nog een donzen uitneembare bodywarmer. Deze heeft een coole print, die doet denken aan de Engelse vlag, maar de print is net weer anders.

Giga Shoes

Onder zo’n stoere jas moeten natuurlijk een paar stoere schoenen. Thijs is een echte koukleum dus ook zijn Giga booties zijn gevoerd met borg. Dit halfhoge bruine laarsje is mooi in al zijn eenvoud. En dit is precies naar de wens van Thijs, geen veters, klittenband, of schoenflappen die verschuiven voor mijn gevoelige mannetje. Dit model is unisex en kan dus zomaar op de meidenafdeling staan, maar ssssst, dat vertellen we Thijs gewoon niet.

Fijne jeans

Met alleen schoenen en een jas kun je de straat niet op toch? Daarom draagt Thijs ook een jeans. Hier kom je al snel op uit voor de jongens. Maar deze is door zijn patches toch net even anders. Omdat Thijs erg smal is, houden we altijd een beetje vast aan onze favo jeansmerken. IKKS kunnen we daar nu aan toevoegen, de spijkerbroek zit hem perfect. Om de outfit echt helemaal compleet te maken, heeft Thijs een echt hele zachte sweater aan. Deze lichtgrijze trui is bezaaid met rode en blauw sneakers en de boorden in dezelfde kleurtjes maken de trui helemaal af.

Meidenoutfit

Nu laten we vandaag een gave IKKS outfit voor jongens zien, maar ook voor de meiden hebben ze een prachtige collectie. Bekijk dit blog met onze Bobbi maar eens voor wat inspiratie.

Maatadvies

Thijs is nu 138 centimeter en draagt alle kleding van IKKS in maat 10. Het merk valt dus keurig op maat. Zijn booties van Giga draagt hij in maat 36 en dat is ook de maat die hij nu heeft. Giga valt op maat tot iets kleiner.

IKKS shop je hier

De Giga booties shop je hier

Fotografie door Dorieke Fotografie

IKKSGiga Shoes IKKSIKKS IKKSIKKS

* sponsored post


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply