GIRL Hanneke

Zomeritem TOP 5: de favorieten van Hanneke

8 augustus 2017

Deze zomer laten alle Shopaholiek bloggers hun 5 favoriete zomer items aan jullie zien! Vaak zijn het niet de items waarvan je vooraf had gedacht dat ze favoriet zouden worden. Vanavond is het de beurt aan Hanneke om haar TOP 5 te laten zien. Kijken jullie mee?

Nummer 1:

Zodra de temperatuur 25 graden of hoger was, trokken we deze set van LikeFlo uit de kast. Dit geweldige topje en neon rokje zijn zowel de favorieten items deze zomer van mij als van Aukje zelf. Ik ben gek op neon kleuren in de zomer. Het staat zo lekker vrolijk! Ook na zoveel dragen is de set nog steeds heel mooi. Stiekem hoop ik dat ze komende winter niet teveel groeit zodat we deze volgende zomer gewoon weer kunnen pakken.

zomerfavorieten

Nummer 2:

Onze nummer 2 is het zwarte jurkje van Ninni Vi. Het jurkje heeft een sportieve look en dat is precies waar Aukje van houdt. De tekst FUN past ook helemaal bij het karakter van onze vrolijke meid. Meestal droeg ze het jurkje met blote benen maar bij iets minder weer pakten we de kousen erbij. Zelf vind ik dat stiekem nóg leuker. Ook dit jurkje blijft na heel veel dragen en wassen gewoon mooi, zoals we dat van Ninni Vi gewend zijn.

zomerfavorieten

Nummer 3:

Deze zomer was het helemaal hot: de lange jurken! Bij het uitkomen van de zomercollectie van Br@nd kocht ik meteen de long dress stripe. Ik was er bij het zien van de eerste foto’s al helemaal weg van maar de jurk is in het echt nog veel mooier en staat zo fantastisch leuk! Ik was een beetje bang dat het niks zou zijn voor mijn beweeglijke dochter maar ze draagt hem graag. Ze kan er prima in spelen en daarom is deze jurk dan ook veel gedragen. Ik hoop op nog een paar mooie, warme dagen want ik ben er nog niet op uitgekeken!

zomerfavorieten

Nummer 4:

Voor Aukje staat deze set gelijk aan de nummer 1 van Flo: het topje en short van Lola Meis. En geef haar eens ongelijk. Het is een ontzettend leuk setje. Het staat lekker sportief en heeft vooral heel mooie details. Ik houd van de kruisbandjes in de goude kleur. En wie mijn blogs al wat langer leest, weet dat ik dol ben op streepjes. De kleding van Lola Meis blijft prachtig. Ook nadat het al heel veel gedragen is. Deze móest dus absloluut in de top 5!

zomerfavorieten

Nummer 5:

Wat absoluut ook niet in mijn top 5 mag ontbreken is de ‘flip-over’ jurk van Cars die ik kocht bij Woods. Ik schreef er eerder een blog over. Deze lees je hier. Ik was er direct weg van toen ik ‘m zag hangen. Nog steeds ben ik verliefd op de prachtige kleur groen en Aukje is nog steeds heel blij met de flip-over print en draagt de jurk dan ook heel erg graag. Ook na vaak wassen blijft de print intact. Een absolute topper!

zomerfavorieten

 

Wil je meer blog van Hanneke lezen? Kijk dan hier. Ik vind het leuk als je mij volgt op instagram: @Hanneke

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply