GIRL Mandy REVIEWS TEENS

New Brand: NoBell

25 oktober 2016

Sporty Chic in NoBell

Voor degenen die fan zijn van het merk Bellaire is het een mooi seizoen. Bellaire heeft na eerst een gave jassenlijn nu een totale collectie op de markt gebracht voor de jongens en meiden. Het zusje van Bellaire heet NoBell en richt zich op modebewuste meiden van maat 110/116 tot en met maat 182/188. Deze meidencollectie onderscheidt zich door de verborgen details die NoBell heel mysterieus ‘hidden treasures’ noemt.  In deze gloednieuwe eerste collectie wordt veel gebruik gemaakt van nude tinten, navy en grijs en veel verschillende materialen, van jogdenims tot bont en plissé. Het merk oogt op het eerste gezicht sportief en is door de verfijnde details heel modieus en trendy met een touch of glam.

Zoals net al werd verteld is door de niet alledaagse combi van verschillende materialen en vormen een topcollectie afgeleverd. Senna draagt een set die laat zien hoe mooi zo’n niet voor de hand liggende combinatie kan zijn. Het antracietgrijze biker jasje heeft een fake leather look, maar is juist heel zacht en comfy. De asymmetrische ritssluiting zorgt voor een stoere touch en het laat de kraag mooi uitkomen. Aan de onderkant van de mouwen zitten zachte zwarte boorden, evenals aan de achterkant van het jasje. Het merklogo aan de voorkant is niet opvallend zichtbaar. Het jasje wordt gecombineerd met deze fantastische plissé maxirok in diep donkerblauw en poederroze. Bovenaan de rok zit een brede elastische tailleboord in roze en donkerblauw met een subtiel glitterrandje in het blauw. Senna en ik vinden de combinatie van het jasje en de rok helemaal super. Maar het matcht ook perfect met deze longsleeve in een poederroze kleur. Naast deze set viel ons oog ook meteen op de supergave denim jumpsuit, die hoog bovenaan onze wishlist staat.

Heb je nog niet eerder kennisgemaakt met NoBell? Neem dan eens een kijkje op hun website. Ook bij webwinkels als Bol.com, en Kinderkleding te koop vind je een uitgebreide collectie.

Informatie:

Senna draagt de rok en het jasje beiden in maat 152 bij een lengte van 1.48 m. De rok valt iets ruim bij haar taille, daarom draagt ze de rok meer op haar heupen. Wat ik zelf ook mooier vind, omdat dan de gekleurde elastische band (echt een blikvanger!) zichtbaar is. Qua lengte heeft ze maat 152 echt wel nodig. Onder het jasje draagt Senna een t-shirt van Nik & Nik en leren biker boots.

Shoppen:

jasje

rok

biker jasjeMaxi rokBiker jasjeBiker jasjeMaxi rokMaxi rokBiker jasje

* Sponsored Post

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sebastiaan in Bellaire en Hip shoes, winter 2016. | Shopaholiek 29 oktober 2016 at 00:46

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply