BOY NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Impress Like Flo: Young, Wild & Free!

11 september 2016

YOUNG, WILD & FREE

Dat Like Flo naast een meisjes- en babylijn ook een enorm toffe jongenscollectie heeft, is voor de meeste jongensmoeders geen geheim. Ook dit seizoen is er weer genoeg leuks te vinden in de collectie ‘Impress Like Flo’. En impressen zullen onze boys zeker! De slogan Young, Wild & Free vind ik geweldig passen bij de echte Flo-boy! Like Flo staat bekend om hun soepele comfortabele stoffen waarin elke jongen zich heerlijk kan uitleven.

Ik vond het eerlijk gezegd erg moeilijk kiezen dit keer. Ga ik voor de okergele sweatbroek met een heerlijk warme grijsmelée sweater of wordt het toch een vest? Om over de gave winterjassen nog maar te zwijgen…

Het werd iets anders, namelijk deze supercoole comfortabele set met een dunne trui in de kleur bordeaux en een navykleurige sweatpants. Bordeauxtinten zie je veel terug in de huidige wintercollecties, het is een prachtig warme kleur die ook lekker matcht met veel andere kleursoorten. Deze dunne sweattrui in een wat korter vallend model is heerlijk luchtig en zit mooi smal en aangesloten. De melée-look maakt hem extra stoer en prima te combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek, nette chino of natuurlijk de sweatpants. Op de voorkant van de trui staat de toepasselijke tekst ‘Young, Wild and Free’. Omdat het nu nog niet zo koud is draagt de Thije dit truitje gewoon zo, maar op de echt koude dagen doen we er waarschijnlijk een mooi overhemd onder.

De sweatbroek is veel meer dan een gewone joggingbroek. Om te beginnen zit er een prachtig wiebertjespatroon op waardoor hij toch even anders dan anders is. Het bikereffect op de knieën vind ik echt waanzinnig, wat een stoere broek! Bovenaan het linkerbeen staat in dezelfde kleur donkerblauw ‘Break the rules like Flo’ geweven, mooi subtiel, maar toch met een leuke knipoog zoals we gewend zijn van Flo. Ook heeft de broek aan de voorkant twee steekzakken en als leuk detail op de achterzijde een zakje op de rechterbil. Ook hier zie je weer prachtige details, zoals een mooie boord bovenaan het zakje. Deze pants valt mooi slank en is aan te snoeren met een tunnelkoord waardoor hij prima blijft zitten.

Onze trouwe volgers hebben ze waarschijnlijk al gespot, Thije draagt wederom de geweldige schoenen van Braqeez. Zoals gezegd zijn deze werkelijk overal mee te combineren. Dat blijkt wel weer!

Maatinformatie:

Thije is circa 134 cm en draagt de hele set in maat 134/140.

Shoppen:

Deze dunne truisweatpants en nog veel meer Like Flo shop je natuurlijk bij Ko&Flo. Zij hebben de meest uitgebreide Flo-collectie en de grootste voorraad.

1

2

3

4

5

6

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply