GIRL REVIEWS

De perfecte skinny jeans voor meisjes

10 maart 2017
perfecte skinny jeans voor meisjes

EEN OUTFIT MET EEN KNIPOOG

Skinny jeans

Ik heb het niet snel bij een broek, maar op deze skinny jeans van Indian Blue Jeans was ik gelijk verliefd en Linde ook. De wassing is prachtig, flink gebleekt, wat zorgt voor een hele zomerse uitstraling. De aansluitende pasvorm, mooie achterzakjes en de gouden bies doen de rest. Linde draagt model Blue Jazz super skinny fit. Omdat Linde een normaal postuur heeft, kies ik niet snel een extra skinny jeans model voor haar, maar deze vonden we gewoon te mooi. We hebben het opgelost door de broek een maatje groter te nemen. De pijpen zijn dan vrij lang, maar omgeslagen staat dit zeker met het oranje sierrandje supergaaf.

Topmuurstickers

Zie je al die gouden veertjes dwarrelen op de achtergrond? Ze geven de foto’s zo’n heerlijk boho tintje en benadrukken de gouden details op de bomber en de skinny jeans. In de header foto kun je de vorm van het veertje extra goed zien. Deze muurstickers zag ik pas langskomen op de Instagrampagina van Topmuurstickers.nl. Zij hebben echt de meest geweldige vormen en teksten voor in de woon- of kinderkamer. En zit er toch niet precies tussen wat jij zoekt, dan kun je ook nog een eigen ontwerp indienen. Naast muurstickers kun je er ook terecht voor posters en tuindoeken.

Bomber

De bombers vliegen je om de oren deze zomer, ze zijn zo hip en staan zo ontzettend leuk. Dit zacht roze exemplaar is van een licht glanzende stof gemaakt. Het is best een basic jasje, maar door zijn afwerking heeft de bomber een echt prachtige uitstraling. Hij is mooi doorgestikt en afgewerkt met subtiele goud/bronzen details. Op de ene mouw staat in sierlijke letters IBJ en ter hoogte van de borst bevind zich een klein labelplaatje. Het witte shirtje is bezaaid met kleine zwarte driehoekjes. Dat, samen met de knipoog in gouden pailleten en gekleurd borduurwerk, maakte dat we voor dit shirt vielen. We hebben echt een zwak voor (knip)ogen. Op dit shirt raak je niet snel uitgekeken want er zitten ook nog leuke patches op.

Haarbandje

Met het kapsel op de foto gaat Linde vaak naar school. Wij vinden het leuk staan, je bent er snel mee klaar, het blijft goed zitten en het haar raakt niet in de klit en zit lekker uit haar gezicht. We doen er ook altijd een haarbandje van Nosah in. Deze met een nonchalant dun strikje zijn nieuw in het assortiment en ze zijn uiteraard in allerlei kleurtjes verkrijgbaar. Ze kosten € 3,95 en kunnen ook besteld worden via een PB.

Maatinformatie

Linde is nu 127 centimeter en draagt de bomber en het shirtje in maat 8. De skinny jeans draagt ze in maat 9. Heb je een erg slanke dochter, dan kun je bij deze lengte gewoon maat 8 nemen. Is je dochter wat voller, dan zou ik een ander model jeans kiezen. Indian Blue Jeans heeft ook volop keuze in ruimer vallende modellen. De schoentjes draagt Linde in maat 31, dit is ook haar maat, ze zijn nog behoorlijk ruim en vallen breed.

Shoppen

Topmuurstickers.nl

Shirt

Spijkerbroek

Bomber

Haarbandje

Schoentjes

Annemarie

perfecte skinny jeans voor meisjes perfecte skinny jeans voor meisjesperfecte skinny jeans voor meisjes perfecte skinny jeans voor meisjes perfecte skinny jeans voor meisjes perfecte skinny jeans voor meisjes perfecte skinny jeans voor meisjes

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply