Marieke REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

Spotlightshop: Schattigebabykleertjes.nl

22 september 2020

Online shoppen! De een kan er helemaal niets mee en wil liever naar een stenen winkel, de ander zweert er bij! Heel eerlijk gezegd hoor ik bij die laatste groep, ik hou er van! Vaak door tijdgebrek om echt samen met de kids naar de winkels te gaan, daarnaast maak ik ze er totaal niet blij mee dus shop ik vaak online en pas ik de kleding thuis met ze op een geschikt moment.

In onze spotlightshop schattigebabykleertjes.nl shop je namelijk de leukste baby-en kinderkleding vanuit je luie stoel. Bij het lezen van de domeinnaam denk je wellicht dat het hier enkel om babykleding gaat maar niets in minder waar! Je shopt er de leukste en hipste merken voor kids van maat 44 t/m 164. Vanaf 30 euro wordt je bestelling gratis verzonden en je betaald veilig met Ideal, Paypal of Afterpay. Ik shopte voor Lizze wat leuke meidenitems en deze zal ik met jullie te delen in deze review, hopelijk kunnen we jullie dan weer inspireren.

Een midirok is een van de Musthaves van dit seizoen, en dus was dat mijn eerste missie. Zo super leuk met een oversized sweater en stoere boots! Ik vond deze leukerd van Name-it en door de diversiteit aan kleuren is hij super fijn te combineren. Bijvoorbeeld met deze roze sweater, eveneens van Name-it. Als klein zusje hier in het gezin is de glitter-statement tekst “SIS” haar op het lijf geschreven.

Glitters zijn sowieso echt Lizze’s ding! Dus toen ik haar dit gave broekje liet zien was ze direct verkocht! Ik moet ieder seizoen weer op zoek naar leuke exemplaren aangezien Lizze liever broeken dan rokjes draagt. Natuurlijk zijn die voor meiden volop leuke te krijgen maar met haar net 6 jaar vind ik het ook nog wel leuk als het een beetje speels is. Deze blauwe jogg van Quapi slaagt daar zeker in! We combineren het met een girly sweater met van die leuke roezels aan de mouwen, eveneens van Quapi! Prachtig roze kleurtje, en in de boordjes komt dan het blauwe uit de broek weer terug! Super set als je het mij vraagt! Leuk met een sneaker, maar zeker straks ook met stoere boots!

Alweer even geleden kocht ik een hele leuke Teddycoat voor Lizze, ik deelde deze toen als Budget-tip met jullie in onze stories! Ik was nog op zoek naar een sjaal en muts om het af te stylen. Lizze wilde zelf heel graag een panterprintje, dus ik zeg missie geslaagd zo! Geen muts maar een hoofdband, wel zo makkelijk vonden wij voor een meisje wat bijna altijd een staart draagt naar school. Een een heerlijke grote lange sjaal om in weg te kruipen als het wat frisser wordt! Beide items zijn eveneens van Quapi.

Maatinfo: Lizze is 119 cm lang en heeft een wat voller figuur. Ze draagt van de midirok maat 122, de Sweater en Quapi set in maat 122/128. De sjaal en Hoofdband bestelden we in maat 2.

Hopelijk hebben we jullie weer kunnen inspireren! Shoppen jullie graag online, of liever in een stenen winkel?

Liefs Marieke

Als jullie het leuk vinden kun je mij en mijn gezin volgen op Instagram, je vind ons hier
schattige bb6

schattige bb 7

schattige bb 8

schattige bb

schattige bb 4

schattige bb 3

schattige bb 2

thumbnail_IMG_20200920_114710

schattige bb 10

schattige bb 9

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply